Workshop vergroot omzet en verlaag kosten

Home Nieuws Workshop vergroot omzet en verlaag kosten

Ondernemers in Katwijk kunnen opnieuw een workshop volgen voor het verbeteren van hun digitalisering. Dit keer staat het verbeteren van de vindbaarheid van websites centraal. Klanten oriënteren zich steeds vaker eerst op het internet bij het bepalen van een aankoop. Goed en snel vindbaar zijn met je product of dienst kan dan het verschil maken. Tijdens de workshop leren ondernemers hoe ze hun website kunnen verbeteren met zoekwoorden (search engine optimization) om zo snel gevonden te worden. Dit kan nieuwe klanten opleveren, maar ook kosten verlagen.

‘Door op de website heel duidelijk te zijn in wat je aanbiedt, vinden mensen wat ze zoeken en krijgen ze een goed beeld van wat je te bieden hebt. Je trekt zo niet alleen nieuwe klanten aan, je bedient ook je trouwe klanten en je zorgt ervoor dat bestellingen passen bij verwachtingen. Dit voorkomt ook het retourneren van producten’ geeft Alexis van Dam aan. Als expert kent hij alle kneepjes van digitale marketing die hij graag deelt in zijn workshop. Deze is gratis te volgen op dinsdag 28 juni in Tripodia Katwijk, vanaf 18.00 uur. Na afloop kunnen ondernemers een afspraak maken voor een coachgesprek. Daarnaast zijn er vouchers beschikbaar t.w.v. €1000 voor het maken van een verbeterstap.

De workshop wordt aangeboden door gemeente Katwijk, ondernemersvereniging KOV in samenwerking met Economie071 voor het versterken van de regionale economie en is onderdeel van het initiatief ‘Laat digitalisering voor je werken’. Aanmelden kan via de website van www.economie071.nl. Daar zijn ook voorbeelden te lezen van ondernemers die al een voucher hebben benut.