Lid worden van de KOV

Wat leuk dat je lid wilt worden van de KOV! Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan de economie in onze regio.

Home Lid worden van de KOV

Waarom lid worden?

De voordelen op een rij:

 • Samen werken aan een gezond ondernemersklimaat
 • KOV steunen als belangenbehartiger en – vertegenwoordiger
 • Actuele informatie over ondernemen ontvangen
 • Regelmatig netwerken met collega-ondernemers
 • Elkaar inspireren, motiveren en van elkaar leren

Aanmelden als lid

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Communicatie

  Als lid van de KOV ontvang je tien keer per jaar het KOV-magazine met informatie, interviews en interessante artikelen. Ook ontvang je regelmatig een online nieuwsbrief en natuurlijk de uitnodigingen voor onze ledenbijeenkomsten en andere evenementen voor ondernemers. Heb je ideeën, vragen of opmerkingen? We horen het graag. Neem daarvoor contact op met Roelanda Jonker van het secretariaat via info@kov.nl.

  Kan ik lid worden van KOV?

  Iedere ondernemer  en eigenaar van een onderneming die woont of zakelijk gevestigd is in de gemeente Katwijk of daaraan grenzend kan lid worden van de KOV.

  Contributie

  Wat kost het lidmaatschap van de KOV? Het tarief voor jouw lidmaatschap hangt af van het aantal werknemers dat je in dienst hebt.  

  Voor 2024 gelden de volgende tarieven:

  Pakket Klein

  Voor bedrijven met 1 t/m 19 werknemers

  1 directielid of eigenaar

  € 200

  Pakket Middel

  Voor bedrijven met 20 t/m 49 werknemers

  2 directieleden of eigenaren

  € 375

  Pakket Groot

  Voor bedrijven met 50+ werknemers

  3 directieleden of eigenaren

  € 515

  Bij een bedrijf met 1 t/m 19 werknemers kun je met één directielid of eigenaar de bijeenkomst bezoeken. Heb je een bedrijf dat valt in Pakket Klein, maar zijn er twee directieleden die de bijeenkomst willen bezoeken dan is dat mogelijk, maar verval je automatisch in jet tarief van Pakket Middel Met 3 contactpersonen val je in het tarief van Pakket Groot.

  Starters

  Voor starters geldt een speciaal tarief. Bedrijven die zich in een bepaald jaar bij de Kamer van Koophandel inschrijven, komen voor dat verenigingsjaar in aanmerking voor het startertarief. Dit is de helft van het reguliere tarief.

  Wil je hiervoor in aanmerking komen? Stuur dan een schriftelijk verzoek met een kopie uittreksel uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel naar Roelanda Jonker, secretariaat KOV via info@kov.nl. Het dagelijks bestuur neemt daarna een beslissing over de aanvraag.

  Opzeggen lidmaatschap

  Het kan natuurlijk gebeuren dat je het lidmaatschap van de KOV moet of wilt opzeggen. Het lidmaatschap van onze vereniging loopt per kalenderjaar. Opzeggen kan tot uiterlijk vier weken voor het begin van het nieuwe kalenderjaar.