Voor de agenda

Home Nieuws Voor de agenda

Voor de komende periode hebben we weer leuke bijeenkomsten ingepland staan:

9 oktober (let op: dit was eerst 2 oktober)
Deze avond wordt je geïnformeerd over AI (kunstmatige intelligentie) en ChatGPT en hoe je dit in kunt zetten om er zakelijk van te profiteren. De uitnodiging met alle info ontvang je eind deze week in je mailbox! 9 oktober start ook de nieuwe ronde van de uitgifte van vouchers om digitalisering in je bedrijf in te zetten. Meer hierover verderop in deze nieuwsbrief.

Maandag 13 november (dit was eerst 7 november) is er onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Uiteraard leggen we als bestuur deze avond verantwoording af van het gevoerde  (financieel)beleid en nemen we je mee in de verenigingsplannen voor 2024. Met elkaar maken we de vereniging; dus je aanwezigheid en input is meer dan welkom! 

Bij beide bijeenkomsten ben je welkom vanaf 17.30 uur. Om 18.00 uur starten we met het programma. En rond 19.00 uur is er dan weer volop gelegenheid voor ontmoeting en zorgen wij voor iets te eten en drinken.

Wat we in december gaan doen, blijft nog even een verrassing, maar is iets wat je ongetwijfeld niet wilt missen. Meer info volgt binnenkort.