Vanuit het bestuur

Home Nieuws Vanuit het bestuur

Het einde van het jaar is alweer in zicht. De laatste KOV-bijeenkomst  van dit jaar staat nog op de agenda; het bezoek aan de hektrawler Annelies Ilena van Parlevliet & van der Plas. Met een volle dubbeldekker bus zullen we 28 december richting IJmuiden vertrekken.

En dan is het ook alweer bijna 2024; een nieuw jaar met nieuwe ideeën en plannen. Ook voor onze vereniging. Alle data voor de KOV-bijeenkomsten staan hier op onze website. Noteer ze alvast in je agenda.

Naast deze bijeenkomsten zullen we in 2024 ook informatieve bijeenkomsten organiseren, onder andere rondom energie! Heb jij ook ideeën voor een informatieve bijeenkomst; deel dit dan met een van de bestuursleden of het secretariaat. Dat geldt ook voor projecten! Denk je dat we als KOV een gezamenlijke investering  kunnen doen in een plan dat het algemeen ondernemersbelang dient, we horen het graag!

De KOV-agenda staat voor 2024 ook alweer aardig vol met allerlei vergaderingen, o.a. met de (lokale) overheid, Economie071, andere ondernemersverenigingen en natuurlijk met het bestuur en de redactie. Ook voor al deze overlegvormen geldt; zijn er punten die onze aandacht verdienen; meldt het aan een van de bestuursleden of via het secretariaat.

In 2024 krijgt de KOV een nieuwe, verbeterde en meer eigentijdse website. Zo krijgt o.a. de zoekfunctie in de ledenlijst een upgrade en is ons magazine ook voortaan digitaal te lezen op onze site. Informatie over de vereniging, de agenda, nieuwsrubrieken, het blijft allemaal, maar wel gebruiksvriendelijker en met een betere uitstraling! En daarvoor hebben we ook jouw input nodig. Check of je ledengegevens nog actueel zijn en laat het weten als er wijzigingen zijn. Verder zullen we de komende periode actief op zoek gaan naar nieuw beeldmateriaal o.a. tijdens onze bijeenkomsten. Als je problemen hebt met het plaatsen van een foto op onze site; laat het ons dan vooral voorafgaand  aan een bijeenkomst weten.

Dinsdag 9 januari 2024 is de nieuwjaarsreceptie van de KOV. Leuk dat de aanmeldingen hiervoor binnenstromen. Heb je je nog niet aangemeld; doe dit dan snel en liefst voor 21 december a.s.

Voor velen is december de drukste tijd van het jaar. Voor anderen is er juist nu gelegenheid om er even tussenuit te gaan en te ontspannen. Hoe jouw situatie ook is; we wensen je goede decemberdagen toe; zowel zakelijk als privé!

Anne, Gertjan, Dirk, Mikel, Jeroen, Jan Bart en Roelanda