Van het bestuur

Home Nieuws Van het bestuur

En dan is het alweer zomer en staan de vakanties voor de deur. Als je er even tussenuit gaat: een fijne tijd toegewenst. We hopen dat je helemaal kunt opladen om daarna weer met frisse energie en wellicht nieuwe ideeën aan het werk te gaan. Iedereen die niet weg gaat en/of juist nu topdrukte kent wensen we ook een mooie zomer toe; vol werkplezier.

Na de zomer starten onze bijeenkomsten weer, met op 6 september de sloepentocht, op 4 oktober onze algemene ledenvergadering en in november staat een bedrijfsbezoek op de planning. Daarnaast staan er kennissessies op de agenda en regiobrede events. Hou onze agenda op de site in de gaten en “save the dates”.

Uiteraard houden we vinger aan de pols rondom alle actuele lokale en regionale ondernemerszaken die spelen. Zo staan er binnenkort weer afspraken met het gemeentebestuur omtrent (mobiliteits)ontwikkelingen in Valkenburg op de agenda.

Het KOV-magazine valt volgende week weer op de mat met allerlei nieuws en achtergrondinformatie. Dit keer hebben we zelfs drie pagina’s met nieuwe leden. Heb je zelf nieuws voor het magazine of voor onze nieuwsbrief; stuur het naar info@kovkatwijk.nl. Ook ideeën voor bijeenkomsten of actualiteiten die de aandacht verdienen zijn meer dan welkom.

En, laat andere ondernemers weten dat het zo leuk is om collega-ondernemers te ontmoeten en dat ze zich hiervoor kunnen aansluiten bij onze vereniging! Veel info over onze vereniging is te vinden op onze site, maar uiteraard is informatie ook via het secretariaat verkrijgbaar! Hopelijk zien we dan jou samen met heel veel nieuwe leden bij onze vaartocht op 6 september. De uitnodiging met het programma volgt eind augustus. En, laat het ons nog even weten of je ook een sloep hebt om collega’s mee te laten varen. 

Mooie zomer!

Anne, Mikel, Gertjan, Dirk en Jeroen