Uitreiking KOV-awards

Home Nieuws Uitreiking KOV-awards

Dinsdag 7 juni was het dan eindelijk zover; de uitreiking van de KOV-awards. In de raadszaal van het gemeentehuis Katwijk werden de awards uitgereikt aan Rozemarijn en Ronald Dees van Strandcamping Zuidduinen (categorie starters), Marco van den Bosch en Wim Vos van Boschypaling (categorie groeiers), Robin van Klaveren namens de horecafamilie Van Klaveren (categorie gevestigde-/familiebedrijven).

Voorzitter Anne Heijnen verwelkomde alle aanwezigen. Ze vertelde nog een keer dat de KOV-awards in het leven geroepen zijn als onderscheiding en eerbetoon aan alle ondernemers. Want ondernemen betekent doorgaan, nieuwe ideeën uitwerken en creatief oplossingen zoeken voor alle uitdagingen die op je pad komen. Ook de nieuwe leden ontvingen een speciaal welkom.

De voorzitter van de jury wethouder Jacco Knape kreeg de eer om de prijzen uit te reiken. Voor de winnaars, gekozen door de leden via een stemming, waren er bloemen, de KOV-trofee 2022 en de cheque van € 2.000 euro, waarvan € 1.000 voor de winnaars zelf is ter vrije besteding. De andere helft zullen de drie winnaars gezamenlijk besteden aan een initiatief ter bevordering van het Katwijks ondernemerschap. Na de zomer hopen we bekend te kunnen maken welk initiatief dat is geworden.

Ook waren er mooie woorden voor “de winnaars” die niet in de prijzen zijn gevallen; ofwel de overige genomineerden. Huibert en Reina Kralt met hun B & B de Petrakerk, Trude Kuijt van Fit with True-D (categorie starters), Marianne en Drees Hoek van Readshop Rijnsburg en Emile en Stephanie Oomen van Oomen opslag (categorie groeiers) en Willem van der Plas van Floral Trade Group en Esther Heneman en Rosanne Wassenaar van ROEST Conceptstore (categorie gevestigde bedrijven). Er werd nog eens benadrukt hoe bijzonder het al is genomineerd te worden, omdat Katwijk een zeer lange lijst van mooie bedrijven kent.

Onze gastheer van deze avond, de gemeente Katwijk, ontving ons na het officiële gedeelte feestelijk in een gezellige partytent in de voortuin van het gemeentehuis met een heerlijk buffet en drankje! Het was dan ook nog lang gezellig.