Uitnodiging netwerkbijeenkomst Ondernemen071

Home Nieuws Uitnodiging netwerkbijeenkomst Ondernemen071

A.s. dinsdag 18 oktober is de netwerkbijeenkomst Ondernemen071. Als je je nog niet hebt aangemeld; doe dit dan nog snel.

Hieronder volgt de uitnodiging en het programma:

Op 18 oktober komt het grootste regionale netwerk van ondernemers uit de 071-regio weer bij elkaar tijdens Ondernemen in 071. Ook de nieuwe wethouders economie van de Leidse regio presenteren zich. Via een afwisselend programma hoor je de laatste ontwikkelingen, word je geïnspireerd en ontmoet je collega ondernemers. We nodigen je graag uit om hierbij aanwezig te zijn. Meld je aan via deze link.

Deze sprekers delen hun verhaal:

Hoe kun je positieve impact maken?
Wereldreiziger Merijn Biesterveld hield van al zijn omzwervingen één focuspunt over: hij wilde positieve impact maken. Jan Princen, eigenaar van softwarebedrijf Marviq, had een idee hoe hij die drive kon verzilveren. Door hoog opgeleide statushouders de kans te bieden die zij verdienen en tegelijkertijd het tekort aan personeel in de IT-branche in te dammen. Via zijn bedrijf Motopp brengt Merijn dit nu in de praktijk. Hij neemt je de 18e graag mee op zijn ‘reis’.

Laat robotisering voor je werken
Mark Bruijnen was ooit even voetbalblogger, maar nu programmamanager bij RoboHouse, onderdeel van de TU Delft. Robotica complex? Dat is een schot voor open doel! Daarom laat Mark zien dat de praktijk van robotisering vooral leren door te doen is. En net als de mobiele telefoon en de elektrische auto, dichterbij dan ooit. Zeker voor bedrijven met een maakproces.

Wie gaat er mee naar Parijs?
Denk je na over hoe je van het aardgas af kunt? Ben je bekend met wettelijke verplichtingen rond energiebesparing? Benieuwd naar de businesscase voor zonnepanelen? Volg dan de sessie van Krijn Ratsma van Energieke Regio en Marnix Zwart, parkmanager Roomburg Leiden. Na afloop is je kennis op genoemde gebieden op orde en weet je waar je terecht kunt voor vervolgstappen. Bovendien maak je kans op een gratis energiescan ter waarde van €499! De gemeente Leiden stelt namelijk tien van deze scans beschikbaar.

Alle informatie vind je ook op www.ondernemenin071.nl of meld je meteen aan

Programma

15:30 – 16:00u Ontvangst – inloop met hapje en drankje

16.00 – 16.45u Plenaire opening door wethouder Fleur Spijker (gemeente Leiden), Martijn van Pelt (VNO-NCW Bedrijfsleven Rijnland), Marius Hovius (Rabobank Leiden – Katwijk)

16:45 – 16:55u Wisselmoment

16:55 – 17:40u Deelsessies. Kies tussen Robotisering of Duurzaamheid / energiegebruik door bedrijven

17.40 – 17.50u Wisselmoment

17.50 – 18.00u Plenaire afsluiting

18:00 – 19.00u Bezoek de expert-zone en de netwerkborrel

Maak deze bijeenkomst ook kans op 1 van de 10 energiescans ter waarde van € 499 die door de gemeente Leiden beschikbaar zijn gesteld voor bedrijven met meer dan 100m2 vloeroppervlak. Meld je hiervoor de 18e bij @EnergiekeRegio in de expert-zone.