Uitnodiging Kick-off NetwerkenWerkt! Holland Rijnland

Home Nieuws Uitnodiging Kick-off NetwerkenWerkt! Holland Rijnland

Kick-off NetwerkenWerkt! Holland Rijnland nodigt je uit:

Heb jij als werkgever ook te maken met uitdagingen rond het vinden en behouden van personeel en het voorkomen van verzuim in de snel veranderende arbeidsmarkt? NetwerkenWerkt!Holland Rijnland nodigt je uit voor de online kick-off van NetwerkenWerkt! Holland Rijnland op dinsdag 30 mei 2023 om 10.00 uur via MS Teams.

NetwerkenWerkt! is het werkgeversnetwerk van Noord- en Zuid-Holland en daarbuiten, met meer dan 400 deelnemende bedrijven. En nu is het tijd om ook de regio Holland Rijnland aan te sluiten! Het is een kosteloos netwerk van en voor werkgevers uit de profit en nonprofit sector die samen willen werken aan het vinden en behouden van personeel en het voorkomen van verzuim. Elke maand organiseren ze netwerktafels in verschillende arbeidsmarktregio’s, waar werkgevers elkaar kunnen ontmoeten en praktische oplossingen kunnen bedenken om deze uitdagingen aan te pakken. Samen ga je aan de slag om deze uitdagingen op een pragmatische, realistische en operationele manier aan te pakken. Door kennis te delen en te verbinden, kunnen we waardevolle bijdragen leveren aan elkaars organisaties en aan de arbeidsmarkt in de regio Holland Rijnland.

Ben jij als werkgever uit de regio Holland Rijnland geïnteresseerd in het netwerk en wil jij deelnemen aan de online kick-off op dinsdag 30 mei 2023 om 10.00 uur via MS Teams? Meld je dan nu meteen aan door een mail te sturen aan Jeroen Brandes via jeroen@netwerkenwerkt.nu.

Voor meer informatie over NetwerkenWerkt!, kun je terecht op de website www.netwerkenwerkt.nu.