Terugblik workshop “Laat jouw website voor je werken” en uitgifte vouchers

Home Nieuws Terugblik workshop “Laat jouw website voor je werken” en uitgifte vouchers

In het kader van het initiatief ‘Laat digitalisering voor je werken’ (een project van Economie071) was er op 28 juni een workshop voor Katwijkse ondernemers.

Het thema deze avond was “Vergroot de vindbaarheid van jouw website en vergroot jouw online omzet”. Alexis van Dam (spreker deze avond) adviseerde de aanwezigen met inzichten en tips hoe je meer uit je website kunt halen. 

Projectleider Dwayne van der Klugt vertelde over de vervolgstappen die gezet kunnen worden als je (na het implementeren van alle tips die we die avond ontvingen) je website nog verder wilt optimaliseren via een coachingsgesprek en/of een voucheraanvraag van € 1.000. 

Al met al was het een leerzame avond die werd afgesloten met een gezellige borrel. 

Achtergrond
‘Laat digitalisering voor je werken’ is een initiatief van gemeenten in de Leidse regio onder de vlag van Economie071. Per gemeente worden er mkb-workshops georganiseerd, dichtbij de ondernemers zelf. Meer informatie over dit initiatief is te vinden op: https://www.economie071.nl/projecten/digitalisering071/

Vanaf maandag 1 augustus 12 uur zijn er opnieuw 50 vouchers beschikbaar. Wil je deze benutten? Dan hebben we drie tips voor je.
1. Maak een afspraak met een van onze coaches. Zij hebben veel kennis en ervaring en denken graag met je mee. Je kunt eenvoudig op onze website een afspraak inplannen voor een (online) gesprek.
2. Lees de ervaringen van ondernemers die je voorgingen.
3. Vraag op tijd een offerte aan bij een leverancier. Deze heb je nodig bij de voucheraanvraag