Terugblik bijeenkomsten november en december

Home Nieuws Terugblik bijeenkomsten november en december

Maandag 7 november waren we te gast in het nieuwe pand van Verhees Notarissen, aan de Valkenburgseweg 2 in Katwijk. Na een rondleiding door het gebouw was er volop gelegenheid voor ontmoeting. De vele aanwezigen maakten dan ook van de gelegenheid gebruik om elkaar weer bij te praten over allerlei ondernemerszaken onder het genot van een hapje en drankje.

De provincie Zuid Holland had voor 2022 een subsidie verstrekt in de vorm van een voucherregeling om mkb’ers te ondersteunen bij digitalisering. Het doel was om mkb’ers te activeren en te ondersteunen bij het inzetten van digitalisering om kosten te verlagen en verkoop te stimuleren. En om zo het mkb te versterken en toekomstbestendig te maken. Vanuit Economie071 is rondom deze deal een project opgezet waarbij workshops werden georganiseerd, coachgesprekken worden aangeboden en een voucherregeling tot stand kwam. Klik hier voor meer info rondom dit project. 

Vanuit dit project organiseerden we op 22 november samen met de gemeente Katwijk een tweede workshop voor ondernemers uit Katwijk. Dit keer rondom het thema “Cybersecurity”. De gevaren die er zijn (juist ook voor het mkb en niet alleen voor “grote” bedrijven) werden besproken, maar ook wat je kan doen om je bedrijfsgegevens veilig te stellen kwam aan bod in deze workshop. 

Op dinsdag 6 december organiseerden we samen met de ondernemersvereniging uit Oegstgeest (PVOO) vanuit ditzelfde project ook een bijeenkomst en workshop voor ondernemers uit Oegstgeest en Katwijk. Dit keer met als thema “Laat social media voor je werken”. 

Via info@kovkatwijk.nl zijn de presentaties van deze bijeenkomsten op te vragen.