Presentatie genomineerden KOV-awards

Home Nieuws Presentatie genomineerden KOV-awards

Met de KOV-awards wil het bestuur van de KOV haar waardering voor ondernemerschap tonen. Ze heeft vorig jaar een lijst opgesteld met allerlei bedrijven die hen in dat afgelopen jaar zijn opgevallen; zowel leden als niet-leden. Een deskundige jury bestaande uit wethouder Jacco Knape en de ondernemers Nicoline Schuitemaker, Peter Jongejan en Willem van den Eijkel heeft uit deze lijst negen genomineerden geselecteerd en gerubriceerd in drie categorieën: starters, groeiers en lang gevestigde (familie)bedrijven.

In de bijeenkomst van dinsdag 8 maart stelden de genomineerden zich voor via een videopitch en korte presentatie. Iedereen die dit heeft gemist, krijgt in de komende periode nog de gelegenheid via onze nieuwsbrieven kennis te maken met de genomineerden. Ook via ons magazine dat vorige week verscheen heb je al kennis kunnen maken met de genomineerden. 

Alle leden ontvangen na de periode van kennismaking met de genomineerden de gelegenheid om te stemmen. De uiteindelijke winnaars worden op 7 juni tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend gemaakt. De prijs bestaat uit een geldbedrag van € 2.000. De helft van dit bedrag is bedoeld om een gezamenlijk initiatief met de twee andere winnaars op te zetten ter bevordering van het Katwijkse ondernemerschap. 

De genomineerden zijn

Starters: B & B Petrakerk, Strandcamping Zuidduinen, Fit with True-D

Groeiers: Boschypaling, Readshop Rijnsburg, Oomen Opslag

Gevestigde bedrijven: Floral Trade Group *), Horecafamilie van Klaveren, ROEST conceptstore  

 *) Wim van der Plas van de Floral Trade Group ontbreekt op de foto. Door omstandigheden kon hij helaas niet bij de bijeenkomst aanwezig zijn.