Nieuwe voucherronde digitaliserings-projecten

Home Nieuws Nieuwe voucherronde digitaliserings-projecten

Vraag vandaag 25 maart een voucher aan!

25 maart 2024 gaat de nieuwe ronde van de voucherregeling open. De voucherregeling is een financiële stimulans die bedrijven helpt bij het digitaliseren van hun activiteiten. De voucher kan worden gebruikt voor een breed scala aan digitaliseringsprojecten. Van digital marketing, denk aan het verbeteren van een website of webshop, tot cybersecurity. Afhankelijk van de omvang van het bedrijf kan een ondernemer € 1.000, € 2.500 of € 5.000 ontvangen. Daarbij geldt altijd dat een ondernemer minimaal 25% van de kosten zelf draagt.

Hoe aan te vragen?
Bedrijven die zijn ingeschreven in een van de deelnemende gemeenten en maximaal 50 fte in dienst hebben, kunnen een aanvraag indienen. Zij kunnen zich vanaf 25 maart 12.00u aanmelden via het formulier dat dan op de website verschijnt. Om aan te vragen is een offerte van de leverancier nodig. De aanvragen worden beoordeeld op basis van het ‘first come, first served’ principe. De beoordeling vindt in principe plaats binnen tien werkdagen.

De aanvraag zelf kost slechts een paar minuten, maar enige voorbereiding is wel noodzakelijk. Daarom wordt ondernemers aanbevolen nu in actie te komen en de aanvraag voor te bereiden. Voor hulp daarbij zijn drie coaches beschikbaar. Ook het inplannen van een afspraak kan via de website.

Voor alle voorwaarden, zie de website van E071.