Netwerkmiddag Ondernemen in 071

Home Nieuws Netwerkmiddag Ondernemen in 071

22 november is de Regionale Netwerkmiddag van Economie071. 

Ondernemen met visie en lef

Wil jij een kijkje nemen in de toekomst van duurzaam ondernemerschap? Oomen Group neemt je op 22 november mee in hun visie.

Emile, Stephanie en Frans Oomen zijn ondernemers die laten zien wat visie en lef inhoudt. Als relatief jong verhuis- en opslagbedrijf hebben zij een duurzaam en #energieneutraal gebouw gerealiseerd voor een #unieke vorm van automatische #selfstorage met 500 opslagcontainers: de klant kan vanaf zijn telefoon rechtstreeks zijn opslagcontainer boeken, oproepen en geheel #gerobotiseerd laten klaarzetten bij een overdekt privé-laaddock.

Het pand is gasloos en wordt verwarmd met warmtepompen op zonne-energie afkomstig van 500 panelen op eigen dak. Er is een eigen stroom-opslag die voldoende is voor de bedrijfsvoering én het hele #elektrische #wagenpark van Oomen Verhuizers. Dit vertaalt zich in een energielabel A+++++. Dit is het hoogst haalbare energielabel, en wordt enkel verstrekt aan gebouwen waarvan het aandeel hernieuwbare energie hoger ligt dan 100%.Zij hebben zich optimaal voorbereid op economische groei en rollen dit concept verder uit in Nederland. Hun enthousiasme is aanstekelijk en zij delen graag hun kennis en ervaringen!

Benieuwd? Kom dan ook 22 november naar de Regionale Netwerkmiddag. Meld je aan via www.ondernemenin071.nl.

 

📅 Woensdag 22 november 2023
📍 ECC Leiden, Haagse Schouwweg 10 Leiden
⏰ 16.00 – 19.00 uur