NB 1 2022 vanuit het bestuur

Home Nieuws NB 1 2022 vanuit het bestuur

Hierbij ontvang je de eerste nieuwsbrief van 2022. Als het goed is heb je inmiddels onze “toost op het nieuwe jaar” als pakketje ontvangen. Het blijft jammer dat we elkaar niet fysiek konden ontmoeten de 11e januari bij onze nieuwjaarsreceptie. 

Afgelopen vrijdag werden we blij verrast met wat versoepelingen. Fijn dat ook onze winkeliers hun deuren weer mogen openen. Tegelijkertijd realiseren we ons dat er nog vele ondernemers en branches zijn waarvoor de versoepelingen niet gelden. We hopen oprecht dat ook voor jullie de lockdown snel over is. 

Plannen 2022
Als vereniging is het op dit moment ook nog onzeker wat wel en niet kan de komende periode. We hopen oprecht elkaar binnenkort weer te ontmoeten bij onze bijeenkomsten op locatie. Maar, mocht dit de eerste maand(en) nog lastig zijn door de maatregelen, dan hebben we ludieke en alternatieve ideeën om elkaar op andere wijzen te ontmoeten. Zo denken we aan een “take-away tour” en ander “pop-up” ontmoetingen. En, zodra het mogelijk is, starten we met feestelijke bijeenkomsten, bijvoorbeeld rondom de KOV-awards die dit jaar uitgereikt zullen worden. Hou je mailbox in de gaten, binnenkort meer info!

Gemeentelijk overleg
Verder gaan we uiteraard door met het behartigen van de ondernemersbelangen, zowel lokaal als regionaal. Zo staat op 24 februari het gemeentelijk overleg met wethouder Knape en de economische afdeling van de gemeente Katwijk weer op de agenda. Mocht je punten hebben voor dit overleg, laat het ons weten via het secretariaat.

Nieuwe leden
Alvast vanaf deze plaats een hartelijk welkom aan onze nieuwe leden: Dick Jonker van Jonker Travel en Mikel de Jong en Daniel van Egmond van Credion Leiden/Bollenstreek en Martine de Vries van Blink HypothekenWe stellen hen binnenkort uitgebreid aan u voor.

Contributie
De facturen voor het lidmaatschap (en de advertentiekosten) 2022 zijn verzonden. We verzoeken je vriendelijk om de contributie zo snel mogelijk aan ons over te maken. Ook vorig jaar waren er bedrijven die we meerdere keren moesten aanmanen en nabellen. Dit vergt niet alleen onnodig veel tijd, maar brengt ook onnodige kosten voor onze vereniging met zich mee.

Uiteraard hebben we er begrip voor als de factuur op dit moment niet goed uitkomt door corona. Stuur een berichtje aan info@kovkatwijk.nl zodat je samen met Dirk Botermans (onze penningmeester) een betalingsregeling kunt afstemmen. Juist in deze periode en deze situatie is het belangrijk om verbonden te blijven en willen ook wij helpen waar dat kan. 

Hartelijke groeten,

Anne, Dirk, Mikel, Gertjan en Jeroen