Laat digitalisering voor je werken

Home Nieuws Laat digitalisering voor je werken

Vervolg mkb-digitalisering van start

Veel van jullie hebben in 2022 gebruik gemaakt van ‘Laat digitalisering voor je werken’ om jullie bedrijf (meer) te digitaliseren. Daar hebben we nu goed nieuws over: ‘Laat digitalisering voor je werken’ is verlengd tot eind 2025. Mooie kans om (weer) aan te haken!

Kies wat jou verder helpt
Of je nu de eerste stap wilt zetten of op zoek bent naar doorontwikkeling, het aanbod biedt voor elke ondernemer wat wils. Je kunt praktische workshops volgen waarmee je direct een verbeterstap kunt zetten. Dit helpt niet alleen bij het besparen van kosten en het vergroten van de omzet, maar ook bij het verhogen van het werkplezier voor jou en je medewerkers.

Nu al benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan online de vernieuwde digiscan in. Deze scan geeft inzicht in de digitale volwassenheid van jouw bedrijf. Zo weet je na het invullen waar je prioriteit aan moet geven, welke kansen zich voordoen en waar je terecht kunt voor verder advies of hulp. 

Wil je eerst rustig sparren met ons? Dat kan via een gratis (online) coachgesprek, waarbij je de digiscan kunt bespreken met een van onze experts. Maak een afspraak via info@digitaliseringwerkt.nl.

Ben je toe aan een concrete verbeterstap? Vraag dan op 9 oktober een voucher aan. Deze zijn beschikbaar in waardes van 1000, 2500 en 5000 euro. Aanvragen gaat eenvoudig en snel via onze website.

Voor meer info klik hier

In het najaar is er ook weer speciaal voor KOV-leden een bijeenkomst rondom het thema digitalisering. Dit keer zal het gaan over ChatGPT.