Laat cyber security voor je werken

Home Nieuws Laat cyber security voor je werken

In het nieuws hoor je met regelmaat over bedrijven die getroffen worden door zogenaamde gijzelsoftware of phising. Het levert economische schade op. Cyber security is daarom een zeer belangrijk en relevant onderwerp voor ondernemers. Andere belangrijke vragen zijn: is je backup in orde, weten je medewerkers waar ze op moeten letten bij het aanklikken van een (verdachte) link en heb je een goed password beheer? Zo niet, dan is deze workshop op 22 november in Proeflokaal De Buuren/De Roskam in Katwijk zeker iets voor jou! De workshop wordt je aangeboden door de gemeente Katwijk i.s.m. de KOV. De praktische workshop werd eerder door ondernemers gewaardeerd met een 9! Meld je aan! In verband met de catering ontvangen we je aanmelding graag uiterlijk 18 november.
 
Programma
22 november | 18.00 – 21.00 uur | Proeflokaal De Buuren, Turfmarkt 2 in Katwijk
 
18.00 uur Inloop met lichte maaltijd
 
18.30 uur Opening Laat digitalisering voor je werken – Toelichting door Dwayne van der Klugt (projectleider) op het initiatief ‘Laat digitalisering voor je werken’, waaronder de Digi-scancoachgesprekken en de voucherregeling.
 
18.40 uur Workshop cybersecurity – Ethical Hacker Niels van Gijzen en Cyber security specialist Eric Devilee laten aan de hand van praktische voorbeelden zien waar de mogelijk zwakke punten in jouw bedrijf te vinden zijn. Vervolgens leer jij ook hoe je deze gaten kunt dichten om direct jouw bedrijf veiliger maken. Stel vooral ook je vragen!
 
19.40 uur Afsluiting met netwerkborrel