KOV/Economie071

Home Nieuws KOV/Economie071

Laat digitalisering voor je werken!

Digitalisering biedt jou als ondernemer een enorme kans! Bedrijven die gebruikmaken van die kans groeien namelijk sneller en zijn toekomstbestendiger. Dat komt omdat digitalisering toegang biedt tot nieuwe omzet, maar ook kosten kan verlagen. Om het regionale mkb op een eenvoudige manier kennis te laten maken met deze kansen, zijn we als KOV samen met Economie071 het initiatief ‘Laat digitalisering voor je werken’ gestart. Doe je mee? Laat ons als eerste stap weten waar jij op dit moment behoefte aan hebt of wat je in het nieuwe jaar zou willen oppakken. Mail dit naar info@kovkatwijk.nl, zodat we het aanbod kunnen laten aansluiten op jouw concrete wensen. 

Digitaliseer en groei!
Wil jij de kansen die digitalisering biedt voor jouw bedrijf in beeld brengen, maar weet je niet hoe? Dan helpen wij jou graag. Met de ondersteuning vanuit dit nieuwe mkb-initiatief leer jij welke kansen er zijn voor jouw bedrijf, zorgen wij er samen voor dat je die kansen verzilvert en dat dit leidt tot groei van jouw bedrijf. We bieden vanaf 2022 kennissessies aan, workshops en op termijn een voucherregeling. Blijf op de hoogte van het aanbod via de nieuwsbrief van Economie071. Wil je als eerste de uitnodiging ontvangen voor bijeenkomsten? Laat dan je gegevens achter via dit formulier. Haak aan: Digitaliseer en groei!

Hoe digitaal ben jij?
Breng alvast in het kaart hoe digitaal jouw onderneming is op dit moment en op welke manier jij digitalisering voor je kan laten werken. Doe de digiscan! Na 10 tot 15 minuten weet je welk profiel past bij jouw bedrijf en welke volgende stap je kan nemen. Met jouw persoonlijke score op zak helpen we je graag op weg in digitalisering.

n
    n
  • Is jouw bedrijf een digitale nieuwkomer?
  • n
  • Is jouw bedrijf digitaal ambitieus?
  • n
  • Is jouw bedrijf een digitale held?
  • n

Als je na het invullen van de scan je contactgegevens achterlaat neemt Economie071 contact op om te zien of en hoe we jou verder kunnen helpen. Hiervoor is een mkb-coach beschikbaar.

Agenda 2022
De komende tijd wordt het programma van kennissessies en workshops verder verfijnd op basis van de opgehaalde behoefte. De eerste planning ziet er als volgt uit:

27 januari – Digital Marketing Workshop – Vindbaarheid van jouw website – 16u-18u. Hoog scoren in de Google resultaten kan het verschil maken tussen veel (nieuwe) klanten en geen klanten. Maar hoe doe je dit nu goed zonder dat je er een fortuin aan kwijt bent? Haak aan bij deze interactieve workshop en ga na afloop direct aan de slag met het verbeteren van de vindbaarheid van jou bedrijf!

24 februari – Digitale Veiligheid Workshop – 16u-18u. Steeds meer bedrijven worden gehackt. Het lijkt soms een ‘ver van je bedshow’ maar als het jou overkomt heb je een serieus probleem. Toch blijkt dat je met een aantal eenvoudige stappen veel leed kunt voorkomen. Doe mee met deze workshop en maak jouw bedrijf direct een stuk veiliger!

31 maart –  Digital Marketing Workshop – Lead Generatie – 16u-18u. Nieuwe klanten binnenhalen via online kanalen. Hoe doe je dat? Doe mee met deze workshop en zie hoe je met kleine en kosteloze of goedkope stappen leads genereert voor jouw bedrijf!

Voucherregeling
Investeren in digitalisering is spannend, dat weten wij als geen ander. Om de drempel wat te verlagen zullen wij begin 2022 een voucherregeling lanceren die jij kunt inzetten om jouw bedrijf te digitaliseren. Meer informatie vind je binnenkort op deze pagina

Video
Tot slot vind je hier een video waarin dit project ook visueel wordt toegelicht.