KOV-awards: Starter van het jaar

Home Nieuws KOV-awards: Starter van het jaar

De KOV-Awards komen er weer aan!

Gestart als stimulans voor ondernemers in en vlak na de coronaperiode, gaan we nu weer KOV-Awards uitreiken, maar dit keer aan de Starter van het jaar.

Ondernemerschap vinden we in alle vormen, maar eerst moet je starten. Dat begint altijd met een goed idee. Maar dan komt er veel op je af en zal blijken of je uit het juiste ondernemershout bent gesneden. De KOV wil dit ondernemerschap steunen en stimuleren.

Daarom roepen we iedereen op om ondernemers te nomineren voor de KOV -Award: Starter van het jaar! Hiervoor komen ondernemers in aanmerking die zelfstandig een product verkopen of een dienst leveren en maximaal 3 jaar ondernemer zijn. Uiteraard moet er een link met de gemeente Katwijk zijn; ofwel je bent inwoner van of zakelijk gevestigd in Katwijk.

Iedereen mag starters nomineren, maar de leden van de KOV kiezen uiteindelijk de Starter van het jaar. Uiteraard kijkt er ook een vakkundige jury mee die bestaat uit wethouder Sonny Spek, onderneemster (en voormalig KOV-Award winnaar) Rozemarijn Dees en vanuit de KOV Jan Bart van de Plas en Mikel de Jong. De jury kiest uiteindelijk een short list van starters, waarna de leden gaan kiezen. Aan het eind van het jaar wordt de Starter van het Jaar feestelijk bekend gemaakt.

Aan de KOV Award zit behalve een mooie geldprijs ook flinke media-aandacht vast en wordt er van de starters op de short-list een mooie bedrijfsfilm gemaakt.

Dus geef massaal je favoriete starter door via info@kovkatwijk.nl. Uiteraard kan je je ook zelf aanmelden!

Per 1 september stopt de inschrijving en wordt de shortlist opgesteld waarna de verkiezing zal starten.