Kortveen Reclame schenkt KBM Groep kleurrijke veiligheidsschoenen

Home Nieuws Kortveen Reclame schenkt KBM Groep kleurrijke veiligheidsschoenen

Op Oudejaarsavond kreeg Jan Bart van der Plas (directeur KBM Groep) de spontane ingeving om een veiligheidsschoen te ‘ontwerpen’. Dit naar aanleiding van het feit dat Hugo de Jonge op dat moment de nieuwe beoogde minister voor Wonen was.

Samen met Dick van Paridon (Th. A. van Paridon Grondverzet) zocht hij op internet naar een gekleurde herenschoen en een standaard veiligheidsschoen. Beide foto’s en een bijpassende ludieke tekst stuurde hij naar Jaco van Beelen, die als hobby fotoshop heeft.  Het resultaat van deze actie plaatste Jan Bart van der Plas op social media. En de reacties waren werkelijk overweldigend! Het werd overal in het land opgepikt door de verschillende mediakanalen en ook werd ‘de schoen’ veel op Twitter gedeeld.

Óók door de vereniging van bouw- en infra bedrijven Bouwend Nederland, waar KBM Groep lid van is, werd dit opgemerkt. Zij belden met de vraag of ze het breder uit mochten rollen.

Dit alles heeft erin geresulteerd dat Ruud de Wild veiligheidslaarzen heeft beschilderd. Deze heeft Jan Bart van der Plas op maandag 17 januari jl. mogen overhandigen aan minister de Jonge. 

Het Katwijkse bedrijf Kortveen Reclame zag alle activiteit rondom de schoenen en speelde daar op een geweldige manier op in; Willem Schoneveld: ‘’Kortveen en KBM Groep hebben al een jarenlange relatie met elkaar, “Met die ‘Plassies’ is het altijd plezierig zakendoen, en zodoende hebben we besloten om als geintje iets terug te doen.

Wij hebben de originele veiligheidschoenen in de prachtige felle kleuren van het eerste ontwerp van Jan Bart nagemaakt. Wij vonden ‘zijn schoenen stiekem toch mooier!’ Deze hebben we hem dan ook graag als leuk aandenken aangeboden. Kan hij er later nog eens naar kijken….