Kennissessies

Home Nieuws Kennissessies

Het bestuur van de KOV wil  na het zomerreces op verzoek weer starten met kennissessies. 

Het idee achter de kennissessie is om met elkaar om tafel te gaan rondom een bepaald thema dat bindt. Dit kan van alles zijn. Zo hadden we eerder o.a. gesprekken met leden uit eenzelfde branche, met bedrijven zonder HR-afdeling, ondernemers zonder personeel, ondernemers onder de 30, maar ook met ondernemers die erover denken het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie. En zo  zijn er tal van thema’s om met andere ondernemers mee van gedachten te wisselen. Om kennis en tips met elkaar te delen en om uitdagingen en uitgangspunten te bespreken.  

Op verzoek starten we op dinsdag 13 september van 16.00 – 18.00 uur met een herhaling van de eerder gehouden kennissessie voor vrouwelijke ondernemers. Dus ben je een vrouwelijke ondernemer en wil je aansluiten; mail dan je aanmelding door naar Roelanda via info@kovkatwijk.nl. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we een locatie bespreken. 

Heb je zelf onderwerpen of thema’s die je met collega-ondernemers wilt bespreken; deel ze met het secretariaat! Want, met elkaar praten over een thema dat bindt kan verhelderend werken en win-winsituaties opleveren.