Gezamenlijke bijeenkomst NOV en KOV

Home Nieuws Gezamenlijke bijeenkomst NOV en KOV

Maandag 11 september hadden we samen met onze buren van de Noordwijkse Ondernemersvereniging een mooie avond in Grand Hotel Huis ter Duin. Niemand minder dan Caroline van der Plas was deze avond onze gast. 

Nog lang vóórdat het kabinet viel en vlak na de provinciale verkiezingen hadden wij met de bestuursleden van de NOV ons jaarlijks overleg. We vatten het idee op om een gezamenlijke bijeenkomst te houden en stelden een shortlist op van namen van personen die op dat moment actueel en aansprekend waren. Een daarvan was Caroline van der Plas. We waren zeer benieuwd naar wat haar dreef om in de politiek te gaan en wat de enorme overwinning tijdens de provinciale verkiezingen met haar en haar partij deed. En Caroline ging op onze uitnodiging in!

Wat we toen nog niet konden voorzien was de val van het kabinet en dat we nu midden in de verkiezingscampagnes zijn beland. Even is nog overwogen om de bijeenkomst niet door te laten  gaan. Want, zowel de NOV als de KOV nemen geen politiek standpunt in. 

In goed overleg is besloten de avond door te laten gaan. En daar hebben we geen spijt van. Wat was het een mooie avond. De heldere speech van Caroline waarin ze beschreef in welke rollercoastser ze belandde sinds de winst van BBB bij de politieke verkiezingen. Maar ook wat haar drive is om zo gepassioneerd voor haar doelen te gaan en welke ze daarbij voor ogen had. Ze nam de tijd voor de vele vragen uit de zaal; ook nadat het officiële programma al was afgelopen. 

En daarnaast was het vooral ook heel mooi om te zien hoe de Noordwijkse en Katwijkse ondernemers mengden. Zoals we al vaak zeggen; ondernemen stopt niet bij de gemeentegrenzen. Na de vele positieve reacties die we ontvingen kunnen we dan ook alleen maar concluderen dat deze gezamenlijke bijeenkomst een succes was en voor herhaling vatbaar!

Wie nog even wil nagenieten, of wie deze avond heeft gemist: hierbij de link naar de aftermovie en de fotopagina.