Enquête gemeente Katwijk

Home Nieuws Enquête gemeente Katwijk

Het volgende bericht ontvingen we van de gemeente Katwijk met het verzoek dit te delen:

“Landelijk kampen veel bedrijven met personeelstekorten. Ook in onze gemeente speelt deze uitdaging in verschillende sectoren. Het gaat niet alleen om het vullen van openstaande posities, ook om het aantrekken van personeel met het juiste diploma en de juiste vaardigheden voor het vak. Kortom: de juiste medewerker op de juiste werkplek. Als gemeente dragen wij graag bij aan goed vestigingsklimaat voor onze ondernemers.

Hoe sluiten het onderwijs en de arbeidsmarkt beter op elkaar aan? Hoe zorgen we voor genoeg én goed personeel? Welke verbindingen maken we samen en welke kansen zien we?

Op verschillende niveaus zetten we in arbeidsmarktbeleid en de aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt. Dit doen we ook in de regio. We onderzoeken of de initiatieven aansluiten op de behoefte van onze lokale werkgevers.

Wij horen graag van u als werkgever wat er bij u speelt en welke kansen u ziet. Bent u ondernemer in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg en heeft u 5 minuten? Vul dan alstublieft de vragenlijst in. Dit kan tot en met vrijdag 19 juli.

Ga hiervoor naar: www.katwijk.nl/werkgevers

Uw antwoorden leveren waardevolle inzichten op. Deze inzichten zetten we samen met het onderwijs om in een actieplan. Dit actieplan presenteren we aan u tijdens de werkconferentie op 12 november. Deze werkconferentie is het startschot van de uitvoering van het actieplan. U bent van harte uitgenodigd, meer informatie volgt nog.

We hopen dat u de vragenlijst invult, alvast veel dank!”