Debat gebiedsvisie Valkenburgse Meer, Zijlhoek en De Woerd en Tjalmastrook.

Home Nieuws Debat gebiedsvisie Valkenburgse Meer, Zijlhoek en De Woerd en Tjalmastrook.

Van de gemeente Katwijk ontvingen we onderstaand persbericht:

 

n

Informatieve sessie over Gebiedsvisie Valkenburgse Meer, Zijlhoek en De Woerd en Tjalmastrook

Op donderdag 1 september is er tussen 19.45 en 20.30 uur in het gemeentehuis een informatieve sessie over de Gebiedsvisie Valkenburgse Meer, Zijlhoek en De Woerd en Tjalmastrook. Het gebied Valkenburgse Meer, Zijlhoek en De Woerd en de Tjalmastrook maakt onderdeel uit van de Gebiedsontwikkeling Valkenhorst en vormt de schakel tussen Katwijk en omgeving. Doelstelling is het gebied in te richten als recreatieve parel met een hoogwaardig woon-werkgebied in een duurzame groene omgeving waarbij het dorpse karakter blijft behouden en ruimte wordt geboden aan initiatieven van lokale ondernemers. 

Meepraten
De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over de Gebiedsvisie Valkenburgse Meer, Zijlhoek en De Woerd en Tjalmastrook en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt. Naar verwachting volgt het politieke debat op 15 september en neemt de gemeenteraad op 29 september een besluit.

Spreekrecht en de vergadering volgen
Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat de vergadering dan beter kan worden voorbereid. Aanmelden kan ook aan het begin van de vergaderingen. Vooraf aanmelden kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch via 071-406 5302.

De vergaderingen zijn live te volgen via katwijk.raadsinformatie.nl. RTV Katwijk zendt deze vergadering ook uit.