Bericht van de voorzitter

Home Nieuws Bericht van de voorzitter

De tijd vliegt voorbij. Dit is alweer onze laatste nieuwsbrief voor 2021.

Als ondernemers kijken we terug op een bewogen jaar. Voor de een was het een jaar om heel snel te vergeten, terwijl anderen grote successen behaalden. Gezondheid was ook dit jaar weer een hot item, en ook de preventiemaatregelen om gezond te blijven speelden een grote rol.

Als KOV konden we afgelopen september eindelijk weer onze fysieke bijeenkomsten houden. Want wat we ook digitaal organiseren, de live bijeenkomsten met een programma, borrel en hapje zijn en blijven favoriet. De eerste bijeenkomst was bij Jonker Travel waar we genoten van de toespraak van Annemarie van Gaal en een barbecue als afsluiting van de avond. Dit was de eerste bijeenkomst na 1,5 jaar lockdown. Het was een feestje om iedereen weer te zien en spreken.

In oktober mochten we het mooie pand van Oomen Verhuizers en Opslag aan de Taanderstraat in Katwijk bewonderen. Emile Oomen nam ons mee in de korte, maar krachtige geschiedenis van het bedrijf. In november konden we in TriPodia onze algemene ledenvergadering houden. Bij binnenkomst trakteerde Van Rhijn Bouw op gebak in verband met hun 50-jarig bestaan. Na afloop sprak Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland ons toe en vertelde wat het lobbycircuit doet in Den Haag voor ons ondernemers. Een korte terugblik op deze bijeenkomst vind je via de foto’s bij dit bericht. 

En toen werd het in december weer stil en moesten we door de maatregels rondom Covid-19 weer pas op de plaats maken en onze “kerstborrel” afzeggen.

Uiteraard gaat ons werk als KOV door en blijven we de ondernemersbelangen ook tijdens de lockdown volop vertegenwoordigen lokaal en in de regio. Zo staat er 16 december o.a. weer een gemeentelijk overleg op de agenda. Heb je punten om in te brengen, neem dan contact op met het secretariaat via info@kovkatwijk.n of (06) 382 122 85.

Via deze weg wil ik iedereen, ook namens de andere bestuursleden, goede decemberdagen toewensen en een fijne jaarwisseling. Op 11 januari staat de KOV-nieuwjaarsbijeenkomst gepland. We zullen dan met elkaar toasten op het nieuwe jaar. Als het fysiek door de maatregels nog niet kan, dan hebben we daar een andere oplossing voor bedacht. Hou de post in de gaten. 

Anne Heijnen, voorzitter