Uitnodiging voor werkconferentie over bedrijventerreinen

De gemeente en de KOV nodigen de ondernemers die gevestigd zijn op de Katwijkse bedrijventerreinen uit voor een werkconferentie op het gemeentehuis op maandag 9 november vanaf 19.30 uur.

Wethouder Willem van Duijn: “De gemeente Katwijk en KOV werken samen met de gemeente Noordwijk aan een nieuwe bedrijventerreinenvisie. Graag nodigen wij u uit uw stem te laten horen op deze werkconferentie op maandag 9 november 2015, van  19.30u – 22.30 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis Katwijk.

Aanleiding

“Bedrijventerreinen zijn heel belangrijk voor de economie van Katwijk en de regio. Ruim 4.000 mensen verdienen er hun boterham en dit gebeurt hier bij meer dan 300 bedrijven.

De economie verandert snel. Hierdoor veranderen ook de wensen en eisen die bedrijven stellen aan hun pand en vestigingslocatie. Ook komen er andere vragen wat betreft ruimten op. Daarom is het tijd voor een heldere visie op de toekomst van onze bedrijventerreinen.

De nieuwe visie stelt het gemeentebestuur ook in overleg met de gemeente Noordwijk op. Het moet echt een samenwerkingsagenda worden waarmee ondernemers, eigenaren, investeerders en gemeente werken aan bedrijventerreinen waar iedereen met plezier én succes kan ondernemen en werken. We willen daarom in gesprek met u als ondernemer, om de visie samen vorm te geven”, aldus Van Duijn.

Wat heeft u er zoal aan?

  • U oefent direct uw invloed uit op de bedrijventerreinenvisie.

  • U werkt aan een aantrekkelijke bedrijventerrein waar u ook komende jaren goed kunt ondernemen.

  • U komt in gesprek met collega-ondernemers, marktpartijen, bedrijventerreinexperts, gemeente Katwijk en anderen. U werk dus tegelijkertijd aan uw netwerk en nieuwe contacten.

Programma

Het programma voor 9 november ziet er als volgt uit:

19:30 uur          Inloop en ontvangst met koffie/thee/fris

19:45 uur          Opening en welkom door de wethouder Economische Zaken, Willem van Duijn

19:50 uur          Presentatie Stec Groep: hoe waardevol zijn de Katwijkse bedrijventerreinen? Wat zijn de belangrijke kernkeuzes?

20:15 uur          Discussie in groepen per bedrijventerrein. Wat is de opgave voor de diverse terreinen? U bepaalt zelf over welke thema’s u door wilt praten voor uw bedrijventerrein!

21:00 uur          Terugkoppeling, conclusies, vervolgafspraken en afronding

21:30 uur          Borrel met hapjes

22:00 uur          Einde bijeenkomst

 

Aanmelden en meer informatie

Graag verneemt de gemeente Katwijk uiterlijk vrijdag 6 november 2015 of u bij de bijeenkomst aanwezig bent. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar Bert Koekkoek (b.koekkoek@katwijk.nl). Voor aanvang van de bijeenkomst ontvangt u de lijst van genodigden.

 Voor inhoudelijke vragen kunt u terecht bij Bert Koekkoek, gemeente Katwijk (b.koekkoek@katwijk.nl (071) 406 5673 of Christine Hutting van de Stec Groep (c.hutting@stec.nl, 026-7514100).