Ondernemersontbijt gemeente Leiden

Hoe bereid jij je voor op de zero-emissiezone?

De gemeente Leiden organiseert op 19 april a.s. een ondernemersontbijt om ondernemers te informeren over de komst van de zero-emissie zone in Leiden vanaf 1 januari 2025. En vooral om hen te helpen aan de slag te gaan en keuzes te maken over het vervoer van hun producten in de Leidse binnenstad. Wat zijn de oplossingen en financieringsmogelijkheden? Hoe pakken andere ondernemers dit aan? Ben je als ondernemer gevestigd in Leiden of lever je producten en goederen in de binnenstad van Leiden? Dan is deze bijeenkomst bestemd voor jou.

Plaats:                 De hal van het stadhuis, Stadhuisplein 1, Leiden

Datum:                Vrijdag 19 april 2024

Tijdstip:               08.00 – 10.00 uur

Aanmelden:      logistiekmakelaarzes@leiden.nl (vermeld ook dieetwensen)

 

Sprekers zijn:

  • Wethouder @Ashley_North (Klimaat, Mobiliteit en Financiën) gaat in op de Leidse situatie en nut en noodzaak van de ZE-zone.
  • @Henry_Steenbergen, directeur Transport en Mobiliteit bij de @Rabobank, vertelt over de manier waarop de Rabobank ondernemers kan ondersteunen bij de mobiliteitstransitie. Van inzicht in het brede perspectief tot een concrete financiering.
  • Leidse ondernemers, @Jeroen_Wienbelt van @BURGY_Bouwbedrijf en @Benjamin_Wegman van @Brouwerij_Pronck, vertellen hoe zij zich voorbereiden op de komst van de ZE-zone. De stappen die ze hebben gezet, de tegenvallers en de concrete oplossingen.
  • @Michael_van_Wijngaarden, logistiek adviseur @Zuid_Holland_Bereikbaar, gaat verder in op de #subsidiemogelijkheden en de concrete Leidse oplossingen.

 

Er is een informatiemarkt met oplossingen zoals hubs. De sprekers en medewerkers van de gemeente Leiden zijn ook na afloop van de bijeenkomst beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden. 

Meld je aan!
Kom op 19 april naar de ontbijtbijeenkomst en laat je inspireren en informeren. Er is volop ruimte om jouw vragen te stellen. Aanmelden? Stuur een e-mail naar logistiekmakelaarzes@leiden.nl. En vermeld eventuele dieetwensen. Aanmelden kan tot en met vrijdag 12 april 2024. 

Deze ondernemersbijeenkomst wordt georganiseerd door @gemeente_Leiden samen met @Centrummanagement _Leiden en @Ondernemend_Leiden en ondersteund door de convenantpartners @Transport_en_Logistiek_Nederland, @Evofenedex, @Techniek_Nederland, @VNO_NCW_Rijnland en @Horeca_Nederland_afdeling _Leiden.