Uitzending Ondernemend Dichtbij

Veilig werkklimaat centraal thema in uitzending ‘Ondernemend Dichtbij’
Donderdag 20 mei om 16.00 uur kun je je laten inspireren en informeren over de ontwikkelingen in onze 071-regio. In een nieuwe uitzending van ‘Ondernemend Dichtbij’ worden de laatste inzichten gedeeld over ondernemen in de regio tijdens corona met dit keer als centraal thema: een veilig werkklimaat voor medewerkers en klanten. Kijk mee en meld je aan!

Gasten in de uitzending
Deze keer zie je Bart van Zijll Langhout (Lead Campus Nederland en Lead Vaccines Alliance bij Janssen Vaccines), Janine Vos (Chief Human Resources Officer bij Rabobank), Sjaak de Gouw (directeur Publieke Gezondheid GGD Hollands Midden en voorzitter landelijke programmacommissie infectieziektebestrijding), Patrick Wolfslag (directeur, eigenaar, ondernemer Wolfslag kantoorinrichting) en Joris Nuiver (eigenaar, ondernemer van Bureau Nuiver en Team Horizon). En zoals gebruikelijk Martijn van Pelt, voorzitter VNO-NCW Bedrijfsleven Rijnland en bestuurslid Economie071. Met naast hem Marius Hovius, de nieuwe Directeur Coöperatieve Rabobank.

Veilig werkklimaat en inzichten
Met het versoepelen van de maatregelen komt werken op kantoor steeds dichterbij. Hoe creëer je een veilig werkklimaat voor jouw medewerkers en klanten? Vraagt dit om andere inrichting van jouw organisatie bijvoorbeeld? Rabobank heeft hier een inspirerende visie op, die ondernemers helpt om over hun eigen situatie na te denken. Patrick Wolfslag komt bij heel veel bedrijven over de vloer. Hij deelt wat hij in onze regio ziet gebeuren en heeft praktische tips voor je!

Janssen Vaccines en GGD Hollands Midden
Met Bart van Zijll Langhout en Sjaak de Gouw wordt gekeken naar de feitelijke en medische ontwikkelingen van corona in onze regio. Hoe gaat het met Janssen Vaccines en hoe kijken ze naar alle ontwikkelingen? Wat kunnen we de komende tijd van Janssen verwachten? Sjaak de Gouw weet precies hoe het vaccineren en de testbereidheid in onze regio verloopt. Wat verwachten hij en zijn organisatie van de komende periode?

Ondernemers helpen
Joris Nuiver van Team Horizon heeft een toekenning ontvangen van het Leids Stimuleringsfonds. Het fonds ondersteunt nieuwe initiatieven die de weerbaarheid en de veerkracht van onze lokale economie vergroten. Joris deelt hoe hij dit heeft aangepakt en helpt ondernemers om juist nu vooruit te kijken. Want, tegen alle verwachtingen in, zijn dit de momenten waarop kansen ontstaan! Wil je meer weten over het Stimuleringsfonds en wat er nodig is voor een aanvraag, dan kun je direct na de uitzending aansluiten bij de interactieve webinar 'Zo doe je een succesvolle aanvraag' van het Leids Stimuleringsfonds. Klik hier om je daarvoor aan te melden.


Kijk mee op 20 mei
De uitzending ‘Ondernemend Dichtbij’ begint 20 mei om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur. Aanmelden kan via deze link. De inloggegevens naar de uitzending ontvang je kort voor de uitzending.

Vorige aflevering gemist? Bekijk dan hier de after movie.