Lokale ondernemers in gesprek over corona

Op onze website en in onze Facebook groep “KOV Katwijk Online Meetingpoint” deelden we eerder het bericht van een digitaal spreekuur op woensdag 22 april met wethouder Jacco Knape ( wethouder economie, cultuur, onderwijs en duurzaamheid) en Adger van Helden (wethouder samenleving, werk en financiën). Een spreekuur waarin ondernemers en verenigingen digitaal hun vragen konden stellen en zorgen konden delen over de maatregelen en regelingen rondom corona. Heeft u dit vragenuurtje gemist? Of wilt u het vragenuur nog eens nakijken. Dit kan hier. Heeft u nog vragen voor de wethouders; die kunt u onderaan het bericht alsnog stellen.

Zoals ook werd aangegeven bij bovengenoemd spreekuur heeft de gemeente een informatiepagina rondom alle regelingen en maatregels voor ondernemers. U vindt die pagina, maar ook andere relevante corona-sites ook op onze site via “Ondernemers en corona”. Heeft u aanvullingen of tips? Stuur ze aan ons door via info@kovkatwijk.nl.

De KOV heeft ook zeer regelmatig overleg met de gemeente Katwijk. Mocht u iets hebben voor dit overleg, laat dit dan weten via het secretariaat van de KOV ook via een mail aan info@kovkatwijk.nl.

Wilt u met collega’s sparren? Dat kan via onze Facebook groep KOV Katwijk Online Meetinpoint. Nog geen lid van KOV Katwijk Online Meetinpoint? Klik hier om u aan te melden als lid van de Facebook groep en inspireer en motiveer de andere KOV leden met uw verhaal. Of stel via dit platform uw praktische vragen aan collega-ondernemers.

Vorige week heeft de redactie van het KOV magazine ook een oproep gedaan aan alle leden om positieve ideeën en verhalen uit ondernemend Katwijk juist nu met elkaar te delen. De oproep vindt u nogmaals hier. Wat zou het mooi zijn als blijkt dat er een “dubbelnummer” moet worden uitgebracht om alle reacties te kunnen plaatsen. En we zo ook een inspiratiebron voor ondernemend Katwijk kunnen zijn.