WHY + Ace gaan samen verder onder de naam Whyce

Twee internetbureaus in onze regio, met ieder ruim twintig jaar ervaring, zijn per 1 maart jongstleden gefuseerd. “De nieuwe bedrijfsnaam is,” aldus directeur Jaap van Duijn, “een samenvoeging van WHY + Ace: Whyce.”

WHY?! ICT Group opereerde vanuit Zoeterwoude-Rijndijk. De onderneming nam enige tijd geleden haar intrek in het kantoor op het bedrijventerrein Klei Oost, waar de Ace Group vorig jaar naartoe verhuisde. Volgens de nieuwe directie, Jaap van Duijn en Rob Oosterlee, blijft Whyce de diensten verrichten die beide bedrijven voorheen ook uitvoerden. Jaap van Duijn: “Door de fusie verdubbelt het team en vergroten we ons dienstenaanbod: alle facetten van webdevelopment, softwareontwikkeling en online marketing.”

“Onze klanten zullen van de fusie weinig merken. Zij blijven hun vertrouwde contactpersonen behouden. De meerwaarde van de fusie voor hen zit er voornamelijk in dat we breder inzetbaar zijn voor alle communicatievraagstukken,” aldus Van Duijn.

“De fusie is dus vanaf 1 maart jongstleden een feit. Deze fusie leidde ook tot een nieuw logo. Het beeldmerk daarvan bestaat uit twee delen. Het bovenste deel verwijst naar de Ace Group en het onderste deel naar WHY?!. Samen vormen die delen een ster, wat symbool staat voor de klant als opdrachtgever.” Jaap van Duijn tenslotte: “Het gehele beeldmerk lijkt op een pijl gericht naar boven en dat symboliseert de groeistrategie die wij met onze klanten voor ogen hebben.”  Whyce De Maessloot 3 2231 PX Rijnsburg (De telefoonnummers blijven voorlopig ongewijzigd).