Verenigingsnieuws

De start van het nieuwe jaar is voor veel bedrijven en of ondernemers een mooi moment om veranderingen door te voeren, een viering aan te kondigen, of personele mutaties te melden. Het secretariaat van de KOV ontving daarover een aantal mededelingen. Alhoewel we in het KOV-magazine van april nader ingaan op sommige berichten, maken we er nu in deze digitale nieuwsbrief al kort melding van.

We feliciteren Nick de Jager en Joeri Didden. Nick de Jager is toegetreden tot de directie van Ancora Adviesgroep, Joeri Didden is partner geworden bij Van Wezel Accountants. Afscheid na een lang arbeidzaam leven als makelaar en ondernemer nam José Klaver. Zij is begin januari gestopt bij Van der Meer Makelaars. Per 1 januari 2018 verlieten twee aandeelhouders, Theo van Duijn en Ton Koelewijn, Van Duyn Van der Geer accountants en adviseurs. Zij hebben beiden, aldus deze onderneming, aan de basis gestaan van het bedrijf en het kantoor gebracht waar het nu staat. Met dit vertrek komt een einde aan hun betrokkenheid bij het kantoor en dus ook aan hun werkzaamheden voor Van Duyn Van der Geer accountants en adviseurs.

Een aantal bedrijven jubileert in 2018. Zo gaf Ouwehand Bouw aan dat de onderneming dit jaar 75 jaar bestaat. Iets ouder is de Katwijkse drukker, die vanaf de start van dit jaar werkt onder de naam Duocore: zij bestaan dit voorjaar 80 jaar. Het bedrijf voor vastgoed en onderhoud Vandersnoek gaf aan dat de onderneming 150 jaar bestaat. Al deze jubilarissen van harte gefeliciteerd. In het KOV-magazine besteden we ook aandacht aan deze heugelijke meldingen.

Tenslotte werden Teekens Karstens Advocaten, Tameling Verhuur B.V uit Valkenburg en De Milliano Advocaten in januari lid. We heten hen van harte welkom. Mocht u een jubileum of belangrijke personele mutatie hebben, meldt dit aan het secretariaat. We maken daar in de digitale nieuwsbrief graag melding van en komen er, in overleg met u, in het magazine graag wat uitvoeriger op terug.