Home Leden Verhees Notarissen 

Verhees Notarissen 

Verhees Notarissen is met 5 notarissen en 8 kandidaat-notarissen een van de grootste notariskantoren van de regio Duin en Bollenstreek. Niet groot om groot te willen zijn, maar groot om diepgang te bieden. Verhees Notarissen is een full-service kantoor, met één doel: de beste notariële dienstverlening aan bedrijven en particulieren. De cliënt wordt gezien als een relatie die wordt bijgestaan tijdens de hoogte- en dieptepunten van het leven. De specialistische kennis van Verhees Notarissen wordt gewaarborgd doordat het kantoor is aangesloten bij Netwerk Notarissen, een landelijk netwerk van grotere notariskantoren die kennis- en vaktechniek hoog in het vaandel hebben staan, en bereid zijn daar fors in te investeren.

Cliënten van Verhees Notarissen stellen hoge eisen aan de dienstverlening van het kantoor en verlangen een faire prijs. Dat maakt dat Verhees Notarissen voortdurend kritisch kijkt naar haar bedrijfsprocessen en op zoek is naar de meest efficiënte wijze van dienstverlening, zonder afbreuk te doen aan juridische expertise.

Verhees Notarissen is ontstaan uit een fusie tussen Verhees Van der Plas C.S. Netwerk Notarissen en Sandtlaan Notarissen. Deze notariskantoren hebben hun sporen verdiend in de regio, en begrijpen ‘van huis uit’ wat hun cliënten beweegt. De twee vestigingen in Rijnsburg en Katwijk maken het kantoor goed bereikbaar en zorgen er voor een entree met een lage drempel.

Over Verhees Notarissen 

Contactgegevens
Verhees Notarissen 
Tel: 071-2077300
Fax: 071-4075100
E-mail: info@verheesnotarissen.nl
Site: verheesnotarissen.nl

Bezoekadres
Valkenburgseweg 2
2223 KD
KATWIJK ZH

W. van den Eijkel 

Notaris 

  Anne  Heijnen 

 Notaris 

  Antal  de Witte

 Notaris