Home Leden Van der Meer Makelaars 

Van der Meer Makelaars 

MÉÉR BETROKKEN!
“Pas als je erachter komt wáárom mensen willen verhuizen, kun je als makelaar echt meerwaarde bieden.” Bij Van der Meer makelaars & taxateurs zien wij ons werk als méér dan het bemiddelen bij het kopen en verkopen van een woning. Wij realiseren ons als geen ander dat een woning veel emotionele waarde heeft.

MÉÉR DESKUNDIGHEID!
“Natuurlijk zijn wij lid van de NVM. Maar dat is voor ons nog maar het begin.” Om zeker te zijn dat uw makelaar betrouwbaar en goed opgeleid is, is het belangrijk dat u let op het NVM-lidmaatschap. Iedereen kan zich tegenwoordig makelaar noemen, dus u kunt er niet zonder meer vanuit gaan dat iedere makelaar echt verstand van zaken heeft. Van der Meer makelaars & taxateurs is een NVM kantoor.

MÉÉR REGIOKENNIS!
“Wij vinden de Duin- en Bollenstreek een van de mooiste gebieden van Nederland. En omdat wij hier wonen, kunnen wij u optimaal adviseren.”
Bij Van der Meer makelaars & taxateurs werken alleen door de wol geverfde makelaars. Makelaars die de regio door en door kennen. U doet zaken met makelaars die beschikken over een gedegen opleiding en veel ervaring. Onze mensen bewijzen dag in, dag uit dat u bij ons in goede handen bent. Daar kunt u op vertrouwen! Tevredenheid gegarandeerd.
Denkt u nu: “Mooie woorden, maar dat zeggen ze allemaal?”. Maar, wij zijn werkelijk méér betrokken. Dat verschil merkt u geheid.

Over Van der Meer Makelaars 

Contactgegevens
Van der Meer Makelaars 
Tel: (071) 40 62010
Fax: (071) 40 62019
E-mail: katwijk@vandermeermakelaars.nl
Site: vandermeermakelaars.nl

Bezoekadres
Noordeinde 1
2225 CS
KATWIJK ZH

Postadres
Noordeinde 1
2225 CS
KATWIJK ZH

Marc van Beek 

Makelaar Taxateur 

  Linda  van der Meer

 makelaar