Home Leden V.o.f. Warmtewacht 

V.o.f. Warmtewacht 

Kou- of warmteklacht? Bel de Warmtewacht.
Tel. (071) 407 70 50

Service en onderhoud voor dagelijks comfort.

Jaarlijks onderhoud, een probleem aan uw aan gas-, water- en cv-ketel of de installatie van een nieuwe ketel? Warmtewacht Rijnsburg laat u niet in de kou. Ook bij een lekkage, de aanleg van vloerverwarming of mechanische ventilatie kunt u op ons rekenen.

Toepassingen van duurzame energie (zonneboilers) of zelfs de renovatie van uw keuken, badkamer of toilet; wij staan voor u klaar.

Warmtewacht is een installatiebedrijf uit Rijnsburg. Al meer dan 35 jaar zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden en oplossen van storingen aan cv-ketels en het vervangen daarvan. Wij zijn erkend Nefit-dealer en erkend installateur voor gas-, water- en cv-installaties.

Met een serviceabonnement voor het jaarlijks onderhoud van uw ketel voorkomt u een koude douche of een koud huis. Goed gebruik en onderhoud van uw mechanische ventilatie zorgen bovendien voor een gezonde lucht in huis.

Dagelijks comfort en tegelijkertijd energie besparen vragen om maatwerk. Neem daarom contact met ons op om te bespreken wat voor u de beste oplossing is.

Over V.o.f. Warmtewacht 

Contactgegevens
V.o.f. Warmtewacht 
Tel: 071-4077050
Fax: 071-4015580
E-mail: info@warmtewacht.net
Site: warmtewacht.net/

Bezoekadres
Collegiantenstraat 10
2231 HP
RIJNSBURG

Postadres
Collegiantenstraat 10
2231 HJ
RIJNSBURG

Wilfred Blankert