Home Leden Saton Optiek 

Saton Optiek 

OVER SATON OPTIEK

Saton Optiek is met winkels in Katwijk, Leiden en Leiderdorp al jarenlang de grootste opticien in de Bollenstreek. Onlangs hebben we een winkel in de Amsterdamse Pijp geopend om ook onze klanten in die regio maximaal van dienst te kunnen zijn. 1 oktober 2011 openden wij ook een vestiging in Oegstgeest. Het beroep van opticien is de afgelopen jaren in snel tempo veranderd. Vroeger kon u bij ons terecht voor een oogmeting en een mooie bril met de allerbeste glazen. Natuurlijk was u ook van harte welkom wanneer u de voorkeur gaf aan contactlenzen in plaats van een bril. Inmiddels hebben onze winkels zich ontwikkeld tot volwaardige oogzorg- en oogmodecentra waar wij u een veel uitgebreider pakket aan diensten en producten kunnen bieden. Samenvattend kunnen we die indelen in oogzorg enerzijds en oogmode anderzijds. Wanneer u onze winkels binnenstapt, ziet u in één oogopslag de vele mogelijkheden op het gebied van oogmode. U kunt zelf heerlijk rondkijken en monturen of zonnebrillen passen. Indien u dat wenst staan onze medewerkers klaar om u te adviseren. De keus is enorm en dankzij ons inkoop- en styling team dat jaarlijks alle internationale inkoopbeurzen bezoekt, hebben we altijd de mooiste merken in huis.
Minder zichtbaar maar daarom niet minder belangrijk zijn onze oogzorg afdelingen. Daar kunt u terecht voor een eenvoudige oogtest, een zorgvuldige oogmeting, een deskundige contactlensaanpassing of -controle en zelfs voor een volledig optometrisch onderzoek.
Deze website geeft u een eerste indruk van onze winkels en de service die wij u kunnen bieden. Heeft u vragen, aarzel dan niet om ze te stellen. Wij vinden het leuk en belangrijk om u goed en volledig te informeren. Zowel over “goed zien” als over “er goed uitzien”!

Over Saton Optiek 

Contactgegevens
Saton Optiek 
Tel: (071) 4014763
E-mail: katwijk@satonoptiek.nl
Site: satonoptiek.nl

Bezoekadres
Princestraat 38
2225 GC
KATWIJK ZH

Postadres
Mallebrugge 1
2223 BV
KATWIJK ZH

Kees Saton

algemeen directeur