Home Leden Sandifort id 

Sandifort id 

Kennismaking
Effectieve communicatie begint met duidelijke herkenning.
Uw identiteit. Het bedenken, in de markt zetten, beschermen, aanpassen…
Alles wat nodig is om uw bedrijfsimago body te geven. Vertrekpunt is een
open vrijblijvend gesprek. Doodgewoon even snuffelen. Sprankelende ideeën, verrassende strategieën ontstaan bij de gratie van vertrouwen en respect.

Aanpak
Als een allrounder die zijn technieken beheerst kan Sandifort ID simpelweg de meest effectieve keuze maken om het doel te bereiken. Nooit willekeurig, maar altijd op basis van argumenten. En ook nog eens incalculeren wat er verder gebeurt! Het mag geen toeval zijn dat de nieuwe look van uw bedrijf rimpelloos aansluit bij toekomstplannen. En dat het concept uw imago in alle reclame-uitingen versterkt… Uiteraard kunt u terecht voor zomaar een brochure, even inzoomen op de lange termijn visie blijft interessant.

Realisatie
Implementatie. Geen onbelangrijke stap in het communicatietraject. Een fullservice bureau laat het niet afweten als het gaat om begeleiding en coaching. Het begeleiden van drukwerk, de realisatie van websites, (digitale) communicatietrajecten, mogelijkheden aanreiken voor signing. Kortom oog houden op het totaalbeeld. Zorgen voor een corporate-identity die de adem even doet stokken…

Vrijblijvend advies
Voldoende redenen dus om binnenkort eens vrijblijvend met elkaar van gedachten te wisselen. Door kennis, creativiteit en ondernemerschap met elkaar te verbinden, komen we tot de meest creatieve oplossingen. Wij ontzorgen u graag, van concept tot uiteindelijke realisatie.

Over Sandifort id 

Contactgegevens
Sandifort id 
Tel: (071) 408 70 81
E-mail: daniel@sandifortid.nl
Site: sandifortid.nl

Bezoekadres
Lageweg 32a
2222 AG
KATWIJK ZH

Daniel Sandifort