Home Leden Rijsbergen Automaterialen Katwijk BV 

Rijsbergen Automaterialen Katwijk BV 

Alles voor de auto… en nog veel méér.

De Rijsbergen Groep is een groothandelsketen in automaterialen, banden, gereedschappen en equipment, met vestigingen in Leiden, Alphen, Katwijk en Waddinxveen. Ons assortiment bestaat uit méér dan 50.000 verschillende onderdelen. Daarnaast beschikken we over moderne werkplaatsen voor rem- en cilinderkoprevisie en een eigen inbouwstation voor montage van car stereo, telecom-, navigatie- en beveiligingssystemen.

Een goed gesorteerd magazijn is van levensbelang. Daarom geven wij graag professioneel advies en zorgen we voor een gevarieerd assortiment in uw magazijn. En als u het niet in huis hebt, leveren we het razendsnel. Zelfs de meest exotische onderdelen worden bijna altijd nog dezelfde dag door onze koerier bezorgd. Ook voor andere werkplaatsen leveren we een keur aan materialen en gereedschappen, van afvalemmers tot zeepdispensers. Het moet wel heel gek lopen, willen wij het niet kunnen leveren!

Wij weten wat er leeft op het gebied van automaterialen, maar ook als het gaat om accessoires, car-styling, car-hifi, telecom, navigatie en beveiligingssystemen. Scherp geprijsd en snel geleverd.

Over Rijsbergen Automaterialen Katwijk BV 

Contactgegevens
Rijsbergen Automaterialen Katwijk BV 
Tel: (071) 409 80 08
Fax: (071) 409 80 18
E-mail: katwijk@rijsbergen.nl
Site: rijsbergen.nl

Bezoekadres
Lageweg 26
2222 AG
KATWIJK ZH

Postadres
Lageweg 26
2222 AG
KATWIJK