Home Leden Moore MKW 

Moore MKW 

Van Duyn Van der Geer: thuis voor ondernemende mensen

Bij Van Duyn Van der Geer gaat het om ondernemende mensen. Om mensen met ambitie, die met inzicht en grote persoonlijke inzet werken aan (zakelijk) succes. Authentieke mensen, die resultaat en kwaliteit als hoekstenen zien, maar tegelijk behoefte hebben aan zakelijke dienstverlening op basis van een persoonlijke band. Mensen die zich zakelijk niet begrensd voelen door de Duin- en Bollenstreek, maar zich er wel prettig en thuis voelen.

Voor die ondernemende mensen is Van Duyn Van der Geer de logische eerste keus in accountancy, belasting- en bedrijfsadvies. Vanwege de passie voor topkwaliteit en het plezier om mee te bouwen aan succes. Vanwege de enthousiaste professionals die initiatiefrijk zijn, nuchter en kritisch. Maar ook omdat dichtbij als randvoorwaarde geldt, en een langdurige – vaak persoonlijk – relatie altijd een doel op zich is.

Van Duyn Van der Geer biedt een combinatie die ondernemende mensen van nabij zouden moeten proeven. Ten behoeve van kleinere, middelgrote én grote ondernemingen. Accountancy, belasting- en bedrijfsadvies met een aanpak die past.

Over Moore MKW 

Contactgegevens
Moore MKW 
Tel: 071 409 0 409

Bezoekadres
Jonckerweg 20
2201 DZ
NOORDWIJK

Postadres
Jonckerweg 20
2200 AD
NOORDWIJK ZH

Jaap Aartman AA 

Accountant 

  Aldwin  Heijns 

 accountant 

  Hans  van Schie

 accountant-