Home Leden Koninklijke Beuk 

Koninklijke Beuk 

De Beuk Groep is sterk in het vervoer van personen en organiseren van totaal verzorgde reizen. De door de jaren opgebouwde kennis vertaalt zich in maatwerk en staat aan de basis van het kwaliteitsproduct, erkend door:
* KEMA Keurmerk Busbedrijf
* ISO 9002
Zo beschikt het 100-jarige familiebedrijf Koninklijke Beuk over het mooiste en jongste wagenpark van Nederland. De ruim 80 luxe touringcars, van VIP tot Business Class en van 8 tot 89 gasten, maken vele opdrachten mogelijk. Van limousine service, transfers, mini-tour, schoolvervoer, shuttle service, pendeldiensten, internationale lijndiensten en openbaar vervoer tot grootschalig congres- en evenementenvervoer.

Beuk Travel verzorgt als gespecialiseerde incentive-organisatie vele reisarrangementen ‘op maat’ naar iedere denkbare bestemming. In samenwerking met een geselecteerde groep buitenlandse agenten worden u specifieke wensen vertaald naar een uniek reisprogramma. Welke bestemming u ook wilt bezoeken, hoe u ook wilt reizen en waar u wilt verblijven: laat de organisatie over aan de Beuk Travel.

Het zijn de vriendelijke mensen bij Beuk die begrijpen hoe u wilt reizen.

Over Koninklijke Beuk 

Contactgegevens
Koninklijke Beuk 
Tel: (071) 365 65 65
Fax: (071) 365 65 66
E-mail: info@beuktouringcars.nl
Site: beuk.eu

Bezoekadres
Van Berckelweg 32
2203 LB
NOORDWIJK

Postadres
Van Berckelweg 32
2200 AD
NOORDWIJK

Eric Beuk 

directeur 

  Monique  Beuk 

 directrice 

  Martien  Does

 Sales manager