Home Leden JAN© Accountants & Adviseurs 

JAN© Accountants & Adviseurs 

Dit is JAN©!
JAN© is de MKB accountant voor de Randstad. JAN© is een gedreven accountant en fiscalist die niet voor een gat te vangen is. Hij weet wat er speelt voor de ondernemer. Hij streeft naar een perfecte dienstverlening op fiscaal, juridisch en financieel gebied en schroomt daarbij niet om de grenzen op te zoeken. JAN© denkt mee en geeft adviezen waar je wat aan hebt, want JAN© weet als geen ander hoe de wereld van het ondernemen in elkaar zit.

De klanten van JAN©
De klanten van JAN© zijn alle ondernemers van Nederland. Mensen die weten wat ze willen en die voor een goed advies en een uitstekende dienstverlening werken met JAN©.

JAN© werkt voor bedrijven en instellingen met een omvang van één tot 200 personen. De meeste relaties zijn actief in de zakelijke en financiële dienstverlening, aannemerij, installatiebranche, automatiseringsbranche. Ook stichtingen, (groot-) handels-ondernemingen en im- en exportbedrijven, horeca, bekende artiesten en kunstenaars zijn klant van JAN©. Voor particulieren verzorgt JAN© de aangiften inkomstenbelasting.

Werken bij JAN©
Bij JAN© werken momenteel meer dan 190 mensen: meerdere registeraccountants, accountants-administratieconsulenten, fiscaal juristen, fiscaal economen en federatie belastingadviseurs.

Contact en meer informatie
JAN© heeft kantoren in Landsmeer, Rijnsburg, Weesp en Zwanenburg. Allemaal makkelijk te bereiken en met ruime parkeergelegenheid.

Voor meer informatie over JAN© kun je kijken op de website: www.JAN.ac

Over JAN© Accountants & Adviseurs 

Contactgegevens
JAN© Accountants & Adviseurs 
Tel: (088) 2202200
Fax: (088) 2202201
E-mail: info@jan.nl
Site: jan.nl

Bezoekadres
Voorschoterweg 23G
2235 SE
VALKENBURG ZH

Jolanda van der Maden

Partner/Accountant