Home Leden Jacolien Kulk Mediation 

Jacolien Kulk Mediation 

Wel scheiden, niet strijden. Het kan, met mediation volgens Jacolien Kulk. Ook als uw belangen nu onverenigbaar lijken, ook als uw emoties soms hoog oplopen.
Jacolien brengt als scheidingsmediator het beste van twee werelden samen. 20 Jaar financiële en bancaire expertise in diverse disciplines en functies (zakelijk, private banking, als hypotheekadviseur en kantoordirecteur) koppelt zij aan een groot inlevingsvermogen en een open, ontwapenende persoonlijkheid.

Door haar eigen ervaring met mediation weet ze dat partijen die hun tegenstellingen samen weten te overbruggen, sterker uit deze moeilijke periode komen. Bovendien kent zij, door haar gedegen financiële achtergrond, de weg in de soms complexe materie van een echtscheiding en hoeft u niet voor elk lastig vraagstuk aan te kloppen bij een andere expert of instantie. Jacolien heeft oog voor uw emoties en biedt tegelijkertijd structuur en houvast met deskundig advies over alle financiële, juridische en zakelijke aspecten van een scheiding.

Samen on speaking terms blijven, dat is haar drive. Jacolien begeleidt u naar duurzame oplossingen die voor u beiden acceptabel zijn, zodat u allebei met open vizier naar de toekomst kunt kijken en klaar bent voor een nieuwe stap.

Over Jacolien Kulk Mediation 

Contactgegevens
Jacolien Kulk Mediation 
Tel: 06 83555460
E-mail: jacolien@jacolienkulkmediation.nl
Site: jacolienkulkmediation.nl

Bezoekadres
Ambachtsweg 5
2222 AH
KATWIJK ZH

Postadres
Ambachtsweg 5
2222 AH
KATWIJK ZH

Jacolien Kulk

eigenaar