Home Leden Effect ICT Solutions 

Effect ICT Solutions 

Over Effect
Effect ICT Solutions is een dienstverlener, die bedrijfsoplossingen implementeert. Wij bieden ervaring, projectmanagement en innovatieve oplossingen voor de automatisering van uw bedrijfsprocessen. Wij automatiseren, terwijl u onderneemt. Dit doen we, met veel succes, sinds 1991.

Visie
Snelle ontwikkelingen op ICT-gebied vereisen van ICT-bedrijven voortdurende innovatie. Steeds meer ICT-diensten zullen via Internet verleend worden. Dat is de toekomst. De werkelijkheid is dat het nu al mogelijk is online een backup te regelen (Virtual Backup) en op afstand het netwerk te beheren (Remote Beheer).

Via digitale diensten bieden wij bedrijven en organisaties bovendien continuïteit. 24 Uur per dag, 7 dagen in de week. Zo haalt u, samen met Effect ICT Solutions, meer rendement uit uw bedrijfsinspanningen. Uitgangspunt daarbij zijn steeds uw bedrijfsdoelen.

Missie
Effect ICT Solutions wil bedrijven en organisaties klantvriendelijke en pragmatische oplossingen bieden voor het ondersteunen van bedrijfsprocessen. Hiermee zorgen wij, nu en in de toekomst, voor continuïteit binnen een organisatie. De ondernemer onderneemt, wij automatiseren.

Onze Markt
Effect ICT Solutions richt zich op bedrijven in het midden en klein bedrijf. Wij focussen ons voornamelijk op organisatie met 5 tot 250 werkplekken.

Over Effect ICT Solutions 

Contactgegevens
Effect ICT Solutions 
Tel: (071) 7114641
E-mail: h.nachtegaal@effect-ict.nl
Site: effect-ict.nl

Bezoekadres
Losplaatsweg 24-26
2201 CV
NOORDWIJK

Postadres
Losplaatsweg 24-26
2201 CV
NOORDWIJK

Henk Nachtegaal

directeur