Home Leden DeLekkersteKoffieboon.nl 

DeLekkersteKoffieboon.nl 

De Porseleinkast:
Verrassende producten en diensten voor de zakelijke klant
Kan een kook-, tafel-, en cadeauwinkel ook iets betekenen in de zakelijke markt? Jazeker! De Porseleinkast in Katwijk bewijst dat. Want De Porseleinkast heeft iets te bieden voor al die plaatsen waar geleefd wordt. Dus ook uw bedrijf!

Uit onderzoek blijkt dat de kwaliteit van de koffie binnen een bedrijf nog steeds een belangrijke graadmeter is. Goede koffie bevordert de tevredenheid, en wekt een positieve indruk bij uw gasten en klanten. De koffiemarkt is de laatste jaren enorm veranderd. Het aloude filterbakkie is inmiddels ingehaald door de verkrijgbaarheid van een keur aan variëteiten. De Porseleinkast weet álles van goede koffie en kan u de modernste koffiemachines leveren, waarmee u het uw personeel, uw klanten en uw gasten gegarandeerd naar de zin maakt.

Goede koffie drinkt u natuurlijk uit goed serviesgoed. De Porseleinkast kan u voorzien van al het benodigde serviesgoed voor uw personeel en uw zakelijke gasten. Ook dát is een manier om u te onderscheiden!

Natuurlijk kan De Porseleinkast u voorzien van relatiegeschenken en cadeautjes voor de verjaardagen of jubilea van uw personeel. Maar De Porseleinkast biedt meer! Wilt u bijvoorbeeld dat uw klant een extra gunstige indruk krijgt van uw personeel, stuur hen dan eens op een etiquette-les bij De Porseleinkast. Niet alleen heel leuk om mee te maken, maar uw mensen leren gegarandeerd nuttige dingen die zij in het contact met klanten kunnen gebruiken en waarmee zij een uitstekende indruk zullen achterlaten. Benieuwd naar wat De Porseleinkast nog meer van u kan betekenen? Bezoek dan eens onze website of loop eens binnen om ónze koffie te proeven!

Over DeLekkersteKoffieboon.nl 

Contactgegevens
DeLekkersteKoffieboon.nl 
Tel: (06) 505 866 87
E-mail: bestel@delekkerstekoffieboon.nl
Site: delekkerstekoffieboon.nl

Bezoekadres
Lisserdijk 241
2165 AA
LISSERBROEK

Postadres
Lisserdijk 241
2165 AA
LISSERBROEK

Henriette J. van den Anker

directeur