Home Leden BMP Datapartners BV 

BMP Datapartners BV 

BMP Datapartners (BMP) is een totaalaanbieder van kantoorautomatisering (o.a. online back-up, Exact consultancy, Managed Services, xDSL- en glasvezelverbindingen, anti-spam oplossing, hard- en software en systeembeheer, data-center), die als business-to-business specialist garant staat voor software en hardware oplossingen waar bedrijven mee vooruit kunnen. Geen ingewikkelde voorzieningen maar kant en klare, eenvoudig te bedienen systemen. Voor klanten die vooral met hun eigen werkgebied bezig willen zijn en dus moeten kunnen vertrouwen op bedrijfszekere technologie.

Als fullservice automatiseringsbedrijf biedt BMP diensten aan vanuit drie divisies: BMP Datasystems is gespecialiseerd in kantoorautomatisering in de ruimste zin van het woord, BMP Dataware implementeert Exact Globe / Exact Synergy en BMP Datasecure verzorgt camera-observatiesystemen van zeer hoge kwaliteit.
BMP bedient ruim 700 klanten met veel plezier en enthousiasme. Alle activiteiten die BMP voor u verzorgt, worden met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd door medewerkers met een gedreven mentaliteit en proactieve instelling. Uw wens is onze zorg!

Over BMP Datapartners BV 

Contactgegevens
BMP Datapartners BV 
Tel: 071 403 46 43
Fax: 071 403 38 61
E-mail: info@bmp-datapartners.nl
Site: bmp-datapartners.nl

Bezoekadres
Corn. Verolmeweg 5
2171 KV
SASSENHEIM

Postadres
Postbus 3012
2220 CA
KATWIJK

Martien Wijnands

eigenaar