Home Leden Autoschadehuis Katwijk 

Autoschadehuis Katwijk 

Het kleinste krasje of putje, een flinke deuk of de allergrootste schade…, onze technisch specialisten draaien er hun hand niet voor om. Ze zijn deskundig en goed opgeleid. Én ze worden voortdurend bijgeschoold en getraind. Daardoor kunt u in alle vestigingen van Autoschadehuis óók terecht voor de allernieuwste technieken.

Efficiency is één van de sleutelwoorden binnen Autoschadehuis. Efficiënt werken wil onder meer zeggen dat Autoschadehuis de zorg omtrent de afhandeling van de schade aan uw auto van u overneemt en met uw verzekeringsmaatschappij afwikkelt.

Een auto die bij Autoschadehuis hersteld wordt, staat dan ook nooit te lang in de werkplaats. Kan een vestiging u niet snel genoeg van dienst zijn, dan kan uw auto hersteld worden bij één van onze andere vestigingen. Altijd in overleg met u.
De vestiging van uw keuze blijft het inlever- en ophaaladres. Autoschadehuis zorgt voor transport van uw auto zonder kilometers op uw teller. Service op maat gesneden!

De erkenningsregeling die door vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen is geaccepteerd is de FOCWA Eurogarant-erkenning. Deze erkenning omschrijft de professionaliteit van de aangesloten autoschadeherstelbedrijven. Uiteraard zijn alle vestigingen van Autoschadehuis aangesloten bij FOCWA en daarnaast ook Eurogarant-erkend. Vanwege deze erkenning verstrekt Autoschadehuis een garantie van 4 jaar op herstelde c.q. vervangen carrosseriedelen.

Voortvloeisel uit de Eurogarant-erkenning is de certificering van alle bedrijfsprocessen binnen het autoschadeherstelbedrijf. Autoschadehuis heeft gekozen voor het KwaliteitsZorgSysteem (KZS) van FOCWA. Door de beschrijving en invoering van KZS volledig in eigen hand te houden heeft Autoschadehuis naast al haar vestigingen ook haar centrale organisatie (administratie, staf en directie) in zeer korte tijd laten certificeren. De certificerende instantie, ViaNoRM, heeft ketencertificaten uitgereikt en bewaakt periodiek het commitment dat Autoschadehuis vanwege de certificering is aangegaan.

Nieuw in de autoschadeherstelbranche is de automerkerkenning. Vanwege haar relatie met Motorhuis heeft Autoschadehuis de merkerkenningen verworven voor Opel, Chevrolet, Saab, Cadillac, Corvette, Hummer en Citroën. Voorts is Autoschadehuis in gesprek met andere auto-importeurs om erkenningen te verwerven.

Over Autoschadehuis Katwijk 

Contactgegevens
Autoschadehuis Katwijk 
Tel: (071) 40 27331
Fax: (071) 40 32549
E-mail: katwijk@autoschadehuis.nl
Site: autoschadehuis.nl

Bezoekadres
Lageweg 33
2222 AG
KATWIJK ZH

Postadres
Lageweg 33
2222 AG
KATWIJK ZH

Dhr Theo  Guijt