Home Leden Autobedrijf van der Kwaak 

Autobedrijf van der Kwaak 

Over ons

Welkom bij autobedrijf van der Kwaak BOVAG gecertificeerd autobedrijf van der Kwaak is al meer dan 45 jaar Volvo specialist. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte Volvo’s, maar natuurlijk ook voor anderemerken.

BOVAG

Lid van de BOVAG word en blijf je niet zomaar. Alle onafhankelijke autobedrijven die lid zijn, staan onder periodiek toezicht van de BOVAG. Controlepunten zijn onder andere de inrichting van het bedrijf, de vakbekwaamheid en de naleving van de leverings-en betalingsvoorwaarden.

PECHHULP

Pech zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech wilt u daarom eigenlijk maar één ding: direct geholpen worden! BOVAG Pechhulp schakelt meteen een professionele hulpdienst in om u weer op weg te helpen. Zo zorgen we ervoor dat u altijd mobiel bent en blijft. BOVAG Pechhulp staat altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Waar u zich in Nederland of Europa ook bevindt. Een geruststellende gedachte. Niemand kent uw auto beter dan uw eigen BOVAG Autobedrijf. Zou het niet fijn zijn als u ook onderweg kunt vertrouwen op de zekerheid van BOVAG? Dit kan met BOVAG Pechhulp. Kijk op http://www.bovagpechhulp.nl

SHOWROOM

De showroom van Autobedrijf van der Kwaak telt maar liefst 360 vierkante meter. De ruimte is opgedeeld in twee afdelingen waarbinnen de auto’s staan opgesteld. U kunt in alle rust de auto’s bekijken en vragen stellen aan een van de eigenaren. Zij vertellen u graag meer over de auto’s die gepresenteerd staan. Mocht de auto van uw keuze er desondanks niet staan dan gaan wij graag voor u op zoek naar een gepaste occasion.

RUIM ASSSORTIMENT

Het assortiment bij Autobedrijf van der Kwaak is zeer breed, vooral op het gebied van Volvo. Alle auto’s die aan bepaalde criteria van technische kwaliteit en uiterlijke presentatie voldoen, komen in aanmerking voor de verkoop binnen de showroom. De klant is namelijk uitgangspunt, die bepaalt of een auto wel of niet interessant is. Met dit uitgangspunt heeft het bedrijf maar liefst 50 tot 60 auto’s gemiddeld op voorraad staan. De ervaring leert dat hierbinnen altijd auto’s aanwezig zijn die u aanspreken.

ZOEKOPDRACHT

Veel van onze verkopen vinden plaats dmv een zoekopdracht. Vul het formulier zoveel mogelijk in en wij gaan binnen 1 week aan de slag voor u!

PROEFRIT

Bent u geïnteresseerd in een auto? Dan moet u beslist een proefrit maken. Zelf voelen hoe de auto rijdt is belangrijk bij het maken van een weloverwogen keuze. Vraag gerust om een proefrit. Autobedrijf van der Kwaak zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk een volledige indruk van de auto krijgt.

NIEUWE AUTO’S

In vele gevallen levert Autobedrijf van der Kwaak ook nieuwe auto’s. Vooral de service en de persoonlijke aanpak doen klanten besluiten hun nieuwe auto via Autobedrijf van der Kwaak te bestellen en af te leveren.

GARANTIE

Op de verkochte auto’s van Autobedrijf van der Kwaak zit een standaard Bovag garantie van 6 maanden. Indien de auto voldoet aan de standaard bepalingen van de Bovag of indien U anders afspreekt tijdens de verkoop. U heeft de mogelijkheid om deze garantie te verlengen tot 24 maanden. Autobedrijf van der Kwaak zorgt ervoor dat uw auto dan tot 1 jaar na aankoop nog verzekerd is op onderhoud. Tevens is het mogelijk een mobiliteitsgarantie af te sluiten. Autobedrijf van der Kwaak is ook aangesloten bij de stichting Nationale AutoPas Sinds 1 januari 2014 is er een nieuwe wet van kracht. Hierin is geregeld dat het registreren van tellerstanden verplicht is en het terugdraaien van tellerstanden of het adverteren daarover strafbaar. De RDW beheert vanaf die datum de database met tellerstanden; dat was sinds 1991 een taak van de Stichting Nationale Auto Pas (NAP). Alle door de RDW erkende bedrijven in Nederland, dus ook alle bij BOVAG aangesloten autobedrijven, zijn met ingang van januari 2014 wettelijk verplicht tellerstanden te registreren van personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen (tot en met 3.500 kg). Dat gebeurt onder andere bij reparatie en onderhoud, APK, in- en verkoop, schadeherstel en taxaties. Door een tellerstand vaker te registreren, wordt de ruimte om te frauderen met de tellerstand kleiner en wordt een betrouwbaarder oordeel afgegeven over de reeks geregistreerde tellerstanden. In samenwerking met NAP werkt de RDW aan het verder terugdringen van fraude met tellerstanden. Op occasionsites zijn auto’s met een NAP Tellerrapport herkenbaar aan het NAP Weblabel. Meer informatie over het NAP Tellerrapport vindt u op www.autopas.nl of www.rdw.nl/tellerstanden.

DE WERKPLAATS

Naast verkoop nieuw en gebruikt van Volvo en andere merken, zoekopdrachten en financieringen, beschikken wij ook over een ruime werkplaats. De werkplaats is een afdeling waar autobedrijf van der Kwaak trots op is. En terecht. Want door het multi merkenbeleid dat van der Kwaak voert, heeft zij haar werkplaats uitgerust met alle apparatuur die nodig is om de kwaliteit van de verschillende merken te kunnen waarborgen.

OFFICIËLE ONDERDELEN

Autobedrijf van der Kwaak heeft bekwame automonteurs in dienst die de verschillende auto’s uitstekend kunnen repareren en onderhouden. Onderhoud op de auto’s vindt plaats volgens het schema van het desbetreffende merk. Een van de manieren om de technische kwaliteit van de auto op orde te houden. Verder verleent Autobedrijf van der Kwaak volgens de Bovag normen standaard 3 maanden Bovag reparatiegarantie op onderhoudswerkzaamheden en reparatie’s. Ook wordt er op aanvraag gewerkt met Groene Onderdelen. Soms is het mogelijk en zelfs wenselijk om te kiezen voor groene onderdelen: of beter gezegd…gebruikte onderdelen te kiezen in plaats van nieuw! Dat scheelt behoorlijk in prijs en…is het beter voor het milieu en uw portemonnee! De milieu-wetgeving stelt strenge eisen aan de werkwijze van autobedrijven. Dat is goed voor u en goed voor ons, want zowel een schoon milieu als een veilige plek voor onze medewerkers.

FLEXIBEL

De werkplaats van Autobedrijf van der Kwaak verricht alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden. Sterk punt is de flexibiliteit van de werkplaats. Van der Kwaak probeert klant nog altijd koning te laten zijn. Iets wat bij de toekomst visie past van Autobedrijf van der Kwaak. Als voorbeeld verzorgen wij voor een aantal klanten in de omgeving van Rijnsburg, met grote wagenparken, een haal en breng service. Voor 09.00u wordt de auto opgehaald en vervangend vervoer neergezet, en om 17.00u is de auto weer terug! U kunt uw auto bij ons brengen voor:
• APK keuringen; Al toe aan APK? Check uw gegevens!
• reparaties
• periodiek onderhoud
• banden; uitlaten; remmen; accu’s
• Airco onderhoud en reparatie
• Inbouw en certificering Alarmsystemen met SCM certificaat (van klasse 1 tot met klasse 4 en 5 voertuigvolgsystemen) meer info over alarmsystemen op www.scm.nl.
• ruitreparatie en ruitvervanging met behoud van no-claim en halvering eigen risico (vanaf WA+)
• schadeherstel

SCHADE

Even een misverstand rechtzetten. Veel verzekeraars verwijzen u naar gespecialiseerde bedrijven voor schadeherstel. Daarbij lijkt het vaak alsof dat dit uw enige keuzemogelijkheid zou zijn. Maar vindt u het wel zo prettig om naar een bedrijf gestuurd te worden dat u helemaal niet kent en waar men u niet kent? U hoeft het dan ook niet te doen. Ook voor perfect schadeherstel is Autobedrijf van der Kwaak het juiste adres. Wij kennen immers u en uw auto!

Over Autobedrijf van der Kwaak 

Contactgegevens
Autobedrijf van der Kwaak 
Tel: (071) 40 21513
Fax: (071) 40 24036
E-mail: info@autokwaak.nl
Site: autokwaak.nl

Bezoekadres
Brouwerstraat 51B
2231 HP
RIJNSBURG

Postadres
Brouwerstraat 51B
2231 HP
RIJNSBURG

Roland Brussee

eigenaar/directeur