Startersdag in Leiden succesvol

Een groot aantal startende ondernemers bezocht woensdag 17 mei de Startersdag 2017 in Leiden. Veel ondernemingen en adviserende instanties waren deze avond met een stand aanwezig. De startersdag  vond plaats in het fraaie schoolgebouw van het IDCollege op de Breestraat in Leiden.
Na de opening door wethouder Robert Strijk startte de bijeenkomst. Veel bedrijven, waaronder een notariskantoor, de Belastingdienst, Economie071, het UWV en drietal leden van de KOV, waaronder Station Drukwerk en de Rabobank Leiden Katwijk, waren vertegenwoordigd met een stand om de circa 140 startende ondernemers te informeren. Tevens waren er 8 seminars, waar een starter in circa 30 minuten informatie en tips kreeg binnen het interessegebied waar men voor inschreef.
Mede organisator en initiatiefnemen Jonathan Voogd sprak over een succesvolle bijeenkomst. “De starters konden hun ideeën toetsen, kennis vergaren en bovenal veel contacten leggen”. Ook voorzitter Peter Jongejan en de directeur van het Ondernemershuis Jan Remmelzwaal waren deze avond aanwezig. Middels de stand van Economie071 participeerde de ondernemersvereniging in dit initiatief