Indienen projecten voor de economische agenda

Home Nieuws Indienen projecten voor de economische agenda

Onderstaand nieuwsbericht ontvingen we van de gemeente Katwijk:

“Binnen de economische agenda werken we als gemeente aan een vitaal, duurzaam en innovatief economisch klimaat. De samenwerking met lokale ondernemers is essentieel voor het slagen van deze agenda. Daarom gaan we graag samen met het Katwijkse bedrijfsleven aan de slag!

Dien uw project in
Heeft u een goed idee voor een project binnen de economische agenda? Wij komen graag met u in contact. Als ondernemer kunt u zelf een aanvraag voor een bijdrage in de kosten van uw project online indienen. Een project moet binnen een van de drie clusters van de agenda vallen: sierteelt, bedrijventerreinen of vrijetijdseconomie en/of aansluiten bij een van de vier thema’s: onderwijs en arbeidsmarkt, innovatie aanjagen, starters faciliteren of ruimte voor ondernemen

Spelregels
Er zijn een aantal spelregels voor het indienen van een project:

n
    n
  • Per jaar is een totaalbedrag voor projecten van € 50.000 beschikbaar. De bijdrage vanuit de Economische Agenda is bedoeld als steuntje in de rug.
  • n
  • De bijdrage voor een project is maximaal 50% van de totale projectkosten, met een maximum van € 15.000.
  • n
  • U kunt het hele jaar door een aanvraag indienen. De aanvraag wordt in de eerstvolgende vergadering van de stuurgroep van de economische agenda besproken.
  • n

Meer weten over de economische agenda?
Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over de economische agenda en het indienen van een project? Bekijk de website www.katwijk.nl/economischeagenda. Liever via de mail contact? Dat kan ook. Stuur uw e-mail naar ondernemersinfo@katwijk.nl.

Op de foto de stuurgroep van de economische agenda Katwijk.