Bijeenkomst verdien geld met Taal

“Taal vormt de basis voor een goede communicatie in een bedrijf. Achterstand met taal op het werk leidt bijvoorbeeld tot onnodige misverstanden, zowel bij werkgevers als bij werknemers. Elkaar begrijpen kan zorgen voor hogere productiviteit, lager ziekteverzuim, meer veiligheid en ontwikkelingsmogelijkheden voor uw medewerkers. Uiteindelijk levert dit winst op voor uw bedrijf.” Deze uitspraak komt van het Loket Leren en Werken Rijn Gouwe.

Bijna 14% van de werknemers in Nederland heeft problemen met lezen en schrijven, driekwart daarvan ondervindt zelfs gróte problemen. U als werkgever kan hier iets aan doen. Wij, van het Loket Leren en Werken Rijn Gouwe, kunnen u ondersteunen en nodigen u hiervoor uit op: Donderdag 21 september  2017. Raadszaal van Gemeentehuis Gouda, Huis van de Stad, 2de verdieping. Burgemeester Jamesplein 1, 2803 PG Gouda. Tijdstip: 15:00 – 18:00 uur

We zullen een toelichting geven op het Taalakkoord en laten zien wat de (financiële)  voordelen voor u kunnen zijn. Vanaf 15.30 uur zullen inspirerende gastsprekers u informeren over het Taalakkoord en de subsidiemogelijkheden. Aansluitend is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen en de onderlinge contacten te verstevigen tijdens de afsluitende netwerkbijeenkomst.

In verband met de organisatie verzoeken wij u zich zo snel mogelijk aan te melden bij mina.dewkalie@uwv.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mina Dewkalie, 06-29570283.

Loket Leren en Werken Rijn Gouwe