ALV Agrarische vereniging Katwijk

De Agrarische vereniging Katwijk heeft begin februari haar algemene ledenvergadering gehouden in de Roskam. Deze vereniging is vijf jaar geleden in het leven geroepen ten behoeve van het Ondernemersfonds Katwijk. Hierdoor beschikt de vereniging over financiële mogelijkheden om breed gedragen evenementen, die te maken hebben met de agrarische sector van de gemeente Katwijk, te sponsoren.

In zijn openingswoord heette voorzitter Rinus Kromhout de aanwezigen een hartelijk welkom en noemde de evenementen die het afgelopen jaar zijn ondersteund. Eén van de belangrijkste evenementen is het kindercorso tijdens de feestweek in Rijnsburg, waar de vereniging hoofsponsor van is. Ook werd meegereden met een personenauto in de Flowerparade (corso) en met deze deelname viel de vereniging ook nog in de prijzen. Het derde evenement was Kom in de kas, dit is een dag waarop het grote publiek een kijkje kan komen nemen bij een groot aantal bedrijven in tuinbouwgebied Kloosterschuur.

Herbenoeming bestuur

Na het verslag van de secretaris en het financieel verslag kwam de bestuursverkiezing aan de orde. Het bestuur bestaande uit Rinus Kromhout (voorzitter), Henk van der Boog (secretaris) en Rene van den Haak (penningmeester) waren allen aftredend en herkiesbaar. De vergadering ging onder applaus akkoord met de herbenoeming van deze personen.

Na afloop van de vergadering werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog geruime tijd gezellig bijgepraat.