Terugblik bijeenkomst 6 september 2021

Na anderhalf jaar was het dan eindelijk zover: de eerste bijeenkomst van de KOV waarop we velen van jullie weer fysiek mochten ontmoeten.  De coronaregels van de overheid lieten dit eindelijk weer toe.

De autowasstraat van Jonker Travel was deze middag omgetoverd tot een zaal met podium waar Anne Heijnen de (nieuwe) leden welkom heette.

Het woord was daarna aan Annemarie van Gaal, die o.a. vertelde over haar pionierswerk in Rusland. Ze vertelde over haar tegenslagen,  zoals toen ze op haar 27e in haar eentje naar Rusland trok om een joint venture op te zetten, wat  uiteindelijk niet lukte. Maar ze deelde ook de succesverhalen waardoor ze in de jaren ’90 uiteindelijk de grootste buitenlandse uitgeverij in Rusland had. Ze inspireerde en amuseerde de aanwezigen met haar tips en verhalen. “Lef tonen, kansen pakken, en out of the box denken” gaf ze de aanwezigen als tip voor succesvol ondernemerschap mee.

Na het officiële programma verhuisden we naar buiten waar een open tent al feestelijk was ingericht en de barbecue klaar stond. Zelfs een zonnetje ontbrak niet. Iedereen popelde om elkaar weer te zien en spreken. Al deze ingrediënten zorgden voor een goede sfeer en zeer geslaagde avond.

Alle leden bedankt die actief meewerkten aan deze succesvolle avond. Dick en Suzan Jonker bedanken we voor het ter beschikking stellen van de ruimte.